Brian Sandberg vinder 121.000 kroner: Nu kan jeg trække vejret

Eks-rockerenvandt i weekenden 121.000 kroner i poker, da han vandt en turnering på Pokerstars

Brian Sandberg står uden job og var derfor lettet over, at han i weekenden vandt 121.000 kroner - på lovlig vis. Foto: Tariq Mikkel Khan, Polfoto.
Brian Sandberg står uden job og var derfor lettet over, at han i weekenden vandt 121.000 kroner - på lovlig vis. Foto: Tariq Mikkel Khan, Polfoto.
Følg Samfund

Natten til søndag lykkedes det Brian Sandberg at vinde 121.613 kroner i poker, da han vandt turnering 'Big 109' på Pokerstars.

Selvom eks-rockeren tidligere har været vant til at håndtere store pengesummer, så er gevinsten langt fra et greb i lommen for Brian Sandberg, der nu har lagt sin kriminelle fortid bag sig.

- De falder på et tørt sted. Jeg havde sidste arbejdsdag i fredags, og jeg vandt dem i weekenden, så nu kan jeg trække vejret i nogle måneder uden at skulle spekulere for meget, indtil jeg finder et nyt job, siger Brian Sandberg.

Brian Sandberg har over sommeren haft et sommerjob som renovationsarbejder, men i fredags havde han sidste arbejdsdag, og derfor står han nu uden noget job.

Sandberg lukker udlånsforretning: Ingen betaler afdrag

Spiller meget poker
Pokerturneringen 'Big 109' har som regel mange profilerede pokerspillere på deltagerlisten, og derfor er det svært at vinde den turnering, medmindre man har en del erfaring.

Hvor meget poker spiller du?

- Jeg spiller en del poker i liveklubber og på casino, og nu er jeg så begyndt at spille lidt på Pokerstars igen.

Hvorfra har du pengene til at spille poker?

- Jeg er i plus på at spille poker, og hvis jeg er uheldig og taber i nogle uger, så tager jeg en pause. Jeg kender mine begrænsninger, synes jeg selv.

Hvad fascinerer dig ved spillet?

- Der er jo mega meget spænding i det, og når man så spiller turneringer, så kan man ikke miste mere, end det man har lagt. Det betyder, at man skal passe på det, man har, og det kan jeg godt lide.

Mangel på spænding?
Den 7. september lagde Brian Sandberg en video op på Facebook, hvor han brokkede gevaldigt over en mand, der kastede en fransk hotdog på vejen i stedet for at smide den i skraldespanden.

Brian Sandberg offer i Se og Hør-sagen: Det er skræmmende

Ni dage senere filmede han sig selv på arbejde som renovationsarbejder, hvor han gav en lille opsang til de borgere, der stiller øl ud til skraldemændene uden at tjekke holdbarhedsdatoen.

Når du nu lægger en video op, hvor du brokker dig over for gamle øl, som du jo godt bare kunne have taget imod, og du bliver sur over en hotdog, som du selv bare kunne have smidt ud, og du så samtidig spiller poker - så lugter det jo af, at du mangler lidt spænding. Savner du din gamle hverdag?

- Hehe, nej, nej. Det har intet med det at gøre. Jeg burde måske have drukket øllene og spist den franske hotdog, men jeg snakker bare fra hjertet, og det er sådan, jeg er.

Hvorfor lægger du en video op, hvor du revser en mand, der smider en hotdog, hvis det ikke er fordi, du mangler noget spændende at fortælle om?

- Jeg blev bare irriteret over, at han ikke smed den ud i skraldespanden. Nu risikerer folk jo at skvatte i den. Så det var bare, hvad jeg lige tænkte i det øjeblik.

Håber på stabilt job
Nå, hvis du ikke savner spændingen fra dit "gamle" liv, hvad byder fremtiden så på?

- Jeg har overvejet at blive professionel pokerspiller, hvis jeg kan finde en sponsor.

Tror du på, at et nyt firma vil ansætte dig i et mere stabilt job?

- Det vil jeg helt sikkert forsøge. Jeg håber, der er nogen, der kontakter mig efter min facebookvideo.

Er du økonomisk afhængig af at få et nyt job snart?

- Jeg er jo stadigvæk forfatter, og det har jeg kunne leve af indtil nu, og jeg arbejder hele tiden på nye ting. Man skal gøre det, man er god til, det siger Danske Bank.

Brian Sandberg har fået udgivet bøgerne 'Gangster - Brian Sandberg' i 2010 og 'Exit Hells Angels' i 2013, som begge handler om hans tid i rockermiljøet.

Sandberg og privatdetektiv jagtede dansk rigmand i Spanien

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.