Bro-stunt er ikke det eneste: Alt det må Frede

Selvom det var imod reglerne, da Kronprins Frederik kørte over en lukket storebæltsbro, så kan han ikke blive straffet for det. Kongehuset har nemlig visse privilegier i det danske samfund

Stormen over Danmark har efterhånden lagt sig, men på Amalienborg er kronprinsen stadig i modvind efter sin tur over Storebæltsbroen i weekenden.

Kronprinsens hasarderede biltur over Storebæltsbroen skete i forbindelse med DR Sport 2014 i Herning. Kongehusets kommunikationschef forklarer, at prinsen faldt i søvn på vej hjem. Her hilser kronprinsen på Årets sportsstjerne 2014, Camilla Pedersen, under showet. (Foto: Astrid Dalum) Kendte Kongehusets forklaring: Kronprinsen sov den ene vej

Her deltog han lørdag i årets Sportsgalla i Herning, samtidig med at stormen Egon rasede i hele landet. Der kom vindstød, der røg helt op på orkanstyrke, og det betød, at man af sikkerhedsmæssige grunde valgte at lukke Storebæltsbroen.

Men det skulle ikke stoppe kronprinsen. Selvom broen var lukket for alle andre bilister, så valgte Frederik at bryde alle regler, og drøne lige over broen både til og fra Herning.

Danske kongelige TV: Danskernes dom: Det er for dumt, Frede!

Den forseelse ville for almindelige mennesker ikke gå ustraffet hen, men sagen er en anden for Kronprins Frederik.

Ifølge Grundloven kan kongehusets medlemmer nemlig ikke dømmes eller straffes, så han kan altså juridisk set gøre, hvad han har lyst til.

Se, hvad det kan have af betydning, i klippet over artiklen!

Arkivfoto: Alex Tran Samfund Kronprinsens bro-brøler går verden rundt  

0 kommentarer
Vis kommentarer