Brok-patient blev ved en fejl indlagt på fedmeafdeling og tabte 45 kilo

Hun gik fra 107 kilo til 62 kilo - se den utrolige forandring af britiske Amanda her

Sådan så den 107 kilo tunge Amanda Jones ud, da hun ved en fejl blev indlagt på en fedme-afdeling. Hun skulle ellers bare have en ganske almindelig brok-operation. (Foto: Caters/Polfoto)
Sådan så den 107 kilo tunge Amanda Jones ud, da hun ved en fejl blev indlagt på en fedme-afdeling. Hun skulle ellers bare have en ganske almindelig brok-operation. (Foto: Caters/Polfoto)

Den 107 kilo tunge britiske mor Amanda Jones blev indlagt på et hospital, hvor hun skulle have en ganske almindelig brok-operation, men ved en fejl havnede den 45-årige Amanda Jones på hospitalets fedme-afdeling, hvor man ville udføre en såkaldt gastrisk banding-operation på hende. Det vil sige, at men ved en kikkertoperation indsætter et justerbart bånd i den øverste del af mavesækken, der er med til at hindre mængden af fødens passage, så man kun kan spise små portioner mad.

Amanda Jones, der er mor til tre børn,  opdagede først den ydmygende fejl, da hun blev ledt ind i et rum for stærkt overvægtige personer og placeret i en forstærket stol, der var ekstra bred.

Jeg var dybt krænket
- Jeg var dybt krænket, da jeg opdagede, at jeg fejlagtig var blevet placeret på ar, fortæller Amanda Jones til Daily Mail om den absurde oplevelse, der dog alligevel var en tiltrængt øjenåbner for den stærkt overvægtige kvinde.

Amanda havde nemlig i en årrække lidt af diverse sygdomme relateret til sin store overvægt, der startede i forbindelse med, at hun fødte sine tre børn, den i dag 18-årige Harry, 16-årige George go 13-årige Lucy. Hun spiste hver dag en magnum pose franske kartofler samt masser af junkfood.

Se også: Overvægtig Aarhusianer bliver model efter at have tabt halvdelen af sin kropsvægt

Helt ny livsstil
Men efter den ydmygende oplevelse på hospitalet skyndte hun sig hjem og gik i gang med en voldsom slankekur gennem 'Slimming World'. Hun droppede de franske kartofler samt alle former for junkfood og begyndte at spise sund hjemmelavet mad med masser af grøntsager, og de overflødige kilo raslede hurtigt af hendes krop.

(artiklen fortsætter under billedet)

I dag vejer Amanda kun 62 kilo. Her poserer med sin slanke og atletiske krop. (Foto: Caters/Polfoto)
I dag vejer Amanda kun 62 kilo. Her poserer med sin slanke og atletiske krop. (Foto: Caters/Polfoto)
 

Hele familien lever nu sundt
Som en ekstra finurlig detalje er resten af Amandas familie hoppet med på hendes sundhedsbølge. Og hendes ægtemand Paul på 46 er ganske tilfreds med hendes nye slanke og flotte krop.

- At jeg begyndte i Slimming World er det bedste, jeg har gjort i mit liv. Før i tiden var jeg ofte deprimeret. Jeg forsøgte at skjule det. Jeg ved også, at folk også kommenterede min vægt bag min ryg, og det sårede mig dybt, siger Amanda til Daily Mails og tilføjer:

- En af mine døtres venner beskrev mig også på et tidspunkt som 'virkelig stor'. Det sårede mig også. Og jeg ønsker ikke, at mine tre børn konstant skal forsvare mig på grund af min overvægt.

Efter at have tabt 45 kilo kan Amanda nu lykkeligt sige:

- Jeg føler mig som en helt ny kvinde.

1 af 2 I dag vejer Amanda kun 62 kilo. Her poserer med sin slanke og atletiske krop. (Foto: Caters/Polfoto)
2 af 2 Sådan så den 107 kilo tunge Amanda Jones ud, da hun ved en fejl blev indlagt på en fedme-afdeling. Hun skulle ellers bare have en ganske almindelig brok-operation. (Foto: Caters/Polfoto)
23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere