Brokkede sig over at ambulance holdt i vejen: Nu er han lagt for had

Redningsfolk gjorde alt for at genoplive en 42-årig mand - samtidig brokkede naboen sig over, at ambulancen holdt i vejen

Foto: Caters News Agency.
Foto: Caters News Agency.

En ambulance blev for nylig kaldt ud til et rehabiliteringscenter i Birmingham, Storbritannien. Ambulancen parkerede på vejen foran centret, hvor de i den næste halv time forsøgte at genoplive en 42-årig mands liv.

Det passede ikke 27-årige Hassan Shabbir, eftersom han var godt træt af, at ambulancen spærrede for al kørsel. Han besluttede sig derfor for at lægge en seddel i forruden, som paramedicinerne kunne læse.

'I redder måske liv, men lad være med at parkere jeres bil et dumt sted, hvor den spærrer for min kørsel, skrev den 27-årige brite.

Den bevidstløse mand blev derefter hastet til hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde. En indre blødning gjorde, at han døde kort tid efter.

Det var paramedicineren Tasha Starkey, der fandt sedlen i forruden, og hun besluttede sig for at tage et billede, som hun derefter delte på Twitter.

Opslaget har skabt harme blandt briterne, og det er indtil videre blevet delt over 2000 gange og liket mere end 10.000 gange.

- Fantastisk, han ville ikke brokke sig, hvis det var ham selv eller hans familie, kommenterer Sam Johnson.

- Vanvittigt, hvad er der galt med folk?, spørger Victoria Norma.

- Han burde skamme sig, hvem end der har gjort det, over at blive sur på dem, der måske en dag redder hans liv, skriver Anne Marie på Twitter.

John Hagans, der er leder på rehabiliteringscentret, fortæller til Mirror, at Hassan Shabbirs seddel har gjort sorgen endnu større for den afdøde mands familie.

- De er fuldstændig forfærdede. De siger, at sorgen er hård nok i sig selv. Mandens far har sagt til mig, at det har gjort det 50 gange værre, lyder det fra John Hagans.

Hassan Shabbir har efterfølgende beklaget, at han lagde sedlen i ambulancens forrude.

- Jeg skammer mig meget over, det jeg gjorde. Jeg føler med den mand, der døde. Der er ingen begrundelse eller forklaring, der er ingenting, jeg kan sige for at retfærdiggøre min handling, siger han til Mirror og fortsætter:

- Jeg vil gerne undskylde for enhver harme, jeg har medført over for mandens familie.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen