Brokkede sig over betjeningen: Fik grove fornærmelser på kvitteringen

Ups! Tjenere glemte at slette upassende kommentarer på bon til fire spisende gæster

Chokerede kunder fik grove kommentarer med sig på vejen efter et måltid på en kinesisk restaurant. (Foto: Twitter)
Chokerede kunder fik grove kommentarer med sig på vejen efter et måltid på en kinesisk restaurant. (Foto: Twitter)

Fire kunder ville bare nyde et godt, kinesisk måltid, da de gik ind på restauranten Peter Chang i Arlington i den amerikanske stat Virginia.

Men allerede da de besluttede sig for at klage over, at maden ikke blev serveret på en autentisk kinesisk måde, opstod der en dårlig stemning mellem kunderne og stedets tjenere. Det blev kun værre, da de oven i hatten bad om at få delt regningen i fire, skriver Washington Post.

Så da tiden var kommet til at betale for det lettere skuffende måltid, fik gæsterne sig en overraskelse på den bon, de fik udleveret.

Blandt navnene på de kinesiske retter, de havde bestilt, havde tjenerne tilføjet to ekstra noter.

’Jeg er et ternet r**hul’, lød den ene note, som ifølge Washington Post må være en uhøflig reference til det faktum, at samtlige af de fire betalende kunder var iført ternet tøj.

’Jeg har en lille penis’, stod der i en anden udskrift på kvitteringen.

De fire kunder troede ikke deres egne øjne, da de så de uforskammede bon-kommentarer, og konfronterede stedets manager med det. Han undskyldte straks, og forklarede, at de ansatte ’bare havde fjollet lidt med hinanden’.

Det var meningen, at de ville have slettet de upassende kommentarer, før de udskrev bon’en, men det havde de glemt.

- Det gør de altid. Jeg har sagt det til dem så mange gange. Og så gjorde de det igen, siger manageren til Washington Post.

Den ubehøvlede bon-manøvre har nu betydet, at de pågældende tjener har fået nedsat deres timer i restauranten, og de fire kunder har som kompensation fået et gavekort på 20 dollars til den kinesiske restaurant.

Da danske Pia havde lejet sin lejlighed ud via Airbnb, fandt hun brugte kondomer, poser med kokain og et foto af en halvnøgen mand. Det var tydeligt, at lejligheden var blevet brugt til sexindustri, siger Pia.

30 kommentarer
Vis kommentarer