Brudepige dukker op som T-Rex til søsters bryllup

Hun havde fået at vide, at hun måtte klæde sig 'lige, som hun havde lyst til'

Christina Meador får stor ros for sit valg af dino-kostume til sin storesøsters bryllup. Video: Jessika Greene / Facebook
Følg Samfund

Det er nok ikke enhver brud, der vil lade sine brudepiger have fuld indflydelse på, hvordan de klæder sig til ens bryllup.

Men da 38-årige Christina Meador fra Texas blev bedt om at være brudepige til sin storesøsters bryllup, var der ikke så strenge krav til påklædningen. Faktisk fik hun at vide, at hun kunne klæde sig 'lige som hun havde lyst til'.

Det tog hun helt bogstaveligt, og heldigvis tog hendes søster, 40-årige Deanna Adams fra Nebraska, det med en god portion humor, da hun dukkede op til brylluppet klædt ud som en T-Rex.

Efter brylluppet 10. august delte Christina Meador et billede fra ceremonien, hvor hun iført dinosaur-outfit og med en buket i hånden står bag sin søster, mens hun siger ja til sin udkårne.

'Når man er brudepige og får at vide, at man selv må bestemme hvad man tager på... jeg fortryder ingenting', skriver hun til opslaget på, der i skrivende stund er blevet delt over 35.000 gange.

I kommentarerne under billedet giver flere udtryk for, at de synes, hendes valg af bryllupsoutfit er morsomt, og mange roser hende for hendes humoristiske sans.

Flere medier, heriblandt Daily Mail og News.com.au, har skrevet historien, siden billedet gik viralt på det sociale medie.

'Så skal det være et dinosaur-kostume'
Til Daily Mail-sektionen Femail fortæller Christina Meador, at det var 'mærkeligt' at se sit opslag gå så viralt. Samtidig fortæller hun, at søsterens chok over hendes valg af påklædning til brylluppet måske ikke var helt så stort, som mange ville tro.

- For omkring et år siden sms'ede min storesøster mig og spurgte, om jeg ville være hendes brudepige. Velvidende at jeg ikke er så stor fan af at gå med formelle kjoler, og hun vidste, at jeg nok ikke havde så mange penge til at købe noget rigtig pænt, forsikrede hun mig om, at jeg kunne vælge lige det outfit, jeg ville, siger Christina Meador, og fortsætter:

- Jeg prøvede at komme i tanke om noget, jeg ville kunne gå med mere end én gang, og tænkte for mig selv 'altså, hun sagde jo hvad som helst, og hvis jeg skal bruge mere end 50 dollars, så skal det være på et dinosaur-kostume, for de er fantastiske, og jeg har altid ønsket mig et'.

- Jeg skrev en sms til hende, så hun kunne få et godt grin - overraskende nok var hun ok med det! siger den 38-årige texaner til det britiske medie.

Flere gange i de efterfølgende måneder var Christina Meador godt nok tæt på at skifte mening omkring sit bryllups-tøjvalg, men i sidste ende dukkede hun altså, som billedet - og videoen i toppen af artiklen - viser, op som T-Rex til sin søsters bryllup.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+