Brugsuddeler blev træt af p-vagter og rasende kunder: Så tog han sagen i egen hånd

Kunderne fik parkeringsbøder på stribe, da p-vagter blev sat ind på pladsen foran SuperBrugsen i Esbjerg - kunderne lod deres vrede gå ud over SuperBrugsen

Thomas Jacobsen fik en p-bøde på 650 kroner foran SuperBrugsen i Esbjerg. Og det gjorde ham rasende. (Foto: Facebook/privatfoto)
Thomas Jacobsen fik en p-bøde på 650 kroner foran SuperBrugsen i Esbjerg. Og det gjorde ham rasende. (Foto: Facebook/privatfoto)

Hvis der er noget, der kan få danskere til at se rødt, så er det parkeringsbøder. Og hvis der er noget, der kan gå danskere til at se endnu mere rødt, så er det, hvis man får en parkeringsbøde, mens man bare er inde og handle f.eks. 2 liter mælk, en pakke rugbrød og andre dagligdagsvarer. Det kan mange handlende i SuperBrugsen i Esbjerg skrive under på.

Mange af dem gik nemlig helt op i det røde felt, når de efter et besøg i SuperBrugsen fandt ud af, at de havde fået en p-bøde på 650 kroner. Et beløb, der selvfølgelig i privatøkonomien skulle lægges oven i de 300-400 kroner, som de måske netop havde handlet for i SuperBrugsen. Så er der lige pludselig tale om en dagligt udgift på ca. 1000 kroner. Og det er jo ikke morsomt.

Parkerings-vreden i Esbjerg startede, da SuperBrugsen i foråret 2016 indførte tidsbegrænset parkering på pladsen foran SuperBrugsen. Brugsuddeler Kasper Mondbjerg Bjørklund fortæller til nyheder.tv2.dk, at SuperBrugsen i de første to måneder nøjedes med at uddele advarsler til deres kunder. Men herefter blev p-vagter fra OnePark sat ind på pladsen foran SuperBrugsen, hvor de var ganske flittige med at skrive bøder ud til både højre og venstre. Men så fik kunderne nok. De blev simpelthen rasende,  og klagerne begyndte at strømme ind til SuperBrugsen i Esbjerg.

Opsagde aftalen med OnePark
De vrede kunder blev efterhånden en lidt for stor mundfuld for brugsuddeler Kasper Mondbjerg Bjørklund.

- Utilfredsheden var blevet så stor, at fokus var røget fra vores kerneforretning, som vi er ellers er glade for og stolte af. I stedet handlede det om parkeringsforhold, forklarer Kasper Mondbjerg Bjørklund til nyheder.tv2.dk.

Til Ekstra Bladet bekræfter han, at han i mandags opsagde aftalen med p-vagterne samt satte en sort sæk over parkerings-skiltene, så kunderne nu igen kan handle i SuperBrugsen i Esbjerg uden at risikere en p-bøde.

Alt har handlet om parkering
Så din løsning på kundernes p-problemer har altså været en fordel for SuperBrugsen i Esbjerg?

- Ja, det har den. Men jeg mener, at den her historie er blevet rimelig stor, fordi den har været på TV2 Nyhederne. Og for mig er det altså ikke en så stor sag, siger Kasper Mondbjerg Bjørklund til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Hele den her uge har ikke handlet om andet end parkering. Og nu skal vi altså videre til noget andet. Historien er ude af verden for mit vedkommende. Jeg kan ikke rigtig se, at den her historie er så stor, at hele Danmark vil følge med, siger Kasper Mondbjerg Bjørklund.

Men her han nok ikke ret. Danskerne er nemlig meget interesseret i alt, hvad der handler om p-bøder. Og det er også ganske interessant, at en enkelt brugsuddeler i Esbjerg skiller sig ud fra resten af Danmark.

Coop har nemlig siden 2013 haft en aftale med OnePark om, at de partruljerer ved SuperBrugsen og Kvickly-butikker landet over. Men det gælder altså ikke længere SuperBrugsen i Esbjerg. Her fik brugsuddeleren nemlig nok.

SuperBrugsen i Esbjerg har opsagt sin aftale med parkerings-selskabet OnePark, så kunderne nu kan parkere i fred uden at få p-bøder. (Foto: Google Maps)
SuperBrugsen i Esbjerg har opsagt sin aftale med parkerings-selskabet OnePark, så kunderne nu kan parkere i fred uden at få p-bøder. (Foto: Google Maps)
 

Her på parkeringspladsen ved SuperBrugsen i Esbjerg blev der delt p-bøder ud til både højre og venstre, men nu er det slut. (Foto: Google Maps)
Her på parkeringspladsen ved SuperBrugsen i Esbjerg blev der delt p-bøder ud til både højre og venstre, men nu er det slut. (Foto: Google Maps)
 

 

1 af 3 SuperBrugsen i Esbjerg har opsagt sin aftale med parkerings-selskabet OnePark, så kunderne nu kan parkere i fred uden at få p-bøder. (Foto: Google Maps)
2 af 3 Her på parkeringspladsen ved SuperBrugsen i Esbjerg blev der delt p-bøder ud til både højre og venstre, men nu er det slut. (Foto: Google Maps)
3 af 3 Thomas Jacobsen fik en p-bøde på 650 kroner foran SuperBrugsen i Esbjerg. Og det gjorde ham rasende. (Foto: Facebook/privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen