Brugte 20 min ved kassen i supermarkedet: Til sidst gik manden bag hende amok

Ifølge kvinden gik manden amok, fordi hun brugte for lang tid. Overvågningsvideoen fortæller dog en anden historie. Se den herunder

Se optagelserne fra supermarkedet her.

Er det rimeligt at lade resten af supermarkedskøen vente i 20 minutter, fordi man skal have scannet en enorm mængde rabatkuponer?

Det spørgsmål blev fredag sat på spidsen i amerikanske Memphis, Tennessee, da Megan Wilson blev overfaldet af en anden kunde, angiveligt fordi hun brugte for lang tid på at indløse sine mange rabatkuponer, skriver lokalmediet WREG.

Vi har fundet de største dødssynder i køen i supermarkedet Samfund TV: Dette irriterer kunderne i kassekøen

Ifølge Megan Wilson begyndte manden bag hende at overfuse hende, fordi han var tæt af at vente.

- Han begyndte at råbe 'kom nu, der er andre folk her. Ingen har tid til det her', fortæller Megan Wilson.

Da hun var færdig ved kassen og klar til at gå, kom Megan Wilson ifølge eget udsagn til at 'spilde' sin dåsesodavand på manden bag hende, hvilket fik ham til at gå amok og overfalde hende.

- Da jeg vendte mig om for at gå, ramte min hånd ved den, og den spildte ud på ham. Jeg sagde 'min fejl' og vendte mig om for at tage min indkøbsvogn, da han tog fat i mit baghoved og smadrede mit ansigt ned i indkøbsvognen, forklarer Megan Wilson, men en overvågningsvideo fra supermarkedet modsiger dog den udlægning af historien.

I optagelserne ligner det nemlig unægteligt at Megan Wilson hælder indholdet af dåsen ud over manden med vilje, hvilket får ham til at se rødt.

Samfund TV: Kan man bruge vareskilleren forkert?

Se optagelserne i videoen over artiklen.

Ifølge WREG blev ordensmagten efterfølgende tilkaldt, og af politirapporten fremgår det at offeret pådrog sig en mindre rift i panden, som hun nægtede at blive behandlet for.

Det strider imod Megan Wilsons egen forklaring, som går på at hun pådrog sig en forstrækning i hoften, en bule i hovedet, blå mærker og et muligt brækket ribben ved overfaldet, som hovedsageligt skete uden for kameraets synsfelt, og derfor ikke blev filmet.

Politiet leder stadig efter overfaldsmanden, som var hurtig til at forlade supermarkedet efter hændelsen.

Ifølge Ekstra Bladets brugere er der visse uskrevne regler, der bare skal overholdes i supermarkedet. Se de tre ting der irriterer folk mest her.

Vi har fundet de største dødssynder i køen i supermarkedet Samfund TV: Dette irriterer kunderne i kassekøen  

Her forsøger Ekstra Bladets journalist bevidst at pisse folk af i Føtex. Se hvor langt hun kan trække den i indslaget herover.

Samfund Brugernes dom: Se det værste, du kan gøre ved kassen  

108 kommentarer
Vis kommentarer