Annonce:
Annonce:

Brugte 295.000 firmakroner på paradis-ø og sig erklærede konkurs

Mark Haugaard og Halfdan Harring brugte en mindre formue af deres virksomheds penge på, hvad de kalder, en forretningsrejse med deres kærester. Blot få måneder efter erklærede de firmaet konkurs og efterlod flere nationers skattemyndigheder uden betaling

På rejsen boede ejerne med deres kærester blandt andet på Anax Resort and Spa.
På rejsen boede ejerne med deres kærester blandt andet på Anax Resort and Spa.
Annonce:
Følg Samfund

Guldbelagte bøffer og luksushoteller på Mykonos var en del af den forretningsrejse, som de to mænd bag blandt andet Myposture tog på med deres kærester.

Men få måneder efter hjemkomsten fra den luksuriøse tur erklærede de selskabet konkurs. Nu vil kurator have frakendt dem retten til at drive virksomhed.

Det skriver Berlingske, der har fået fat i kreditorredegørelsen.

Bøffer med guld
Mark Haugaard og Halfdan Harring er en del af det Aarhus-netværk, der har stået bag den omtalte webshop-karrusel, som har efterladt et hav af utilfredse kunder.

Og netop de to var på den luksuriøse forretningsrejse med deres kærester. Her spiste de ad flere omgange på Nusr-Et Steakhouse, der er ejet af Instagram-fænomenet 'Salt Bae'.

Her bød menuen blandt andet på bøffer belagt med guld til en pris på 3300 kroner per styk.

Annonce:

Alt i alt fik de brugt 295.000 kroner af firmaets penge på den tre uger lange tur.

Kreditorer står i kø
Kreditorredegørelsen viser, at der er anmeldt krav for 25 millioner kroner af kreditorer, hvor de største af dem er de danske og de svenske skattemyndigheder.

Kort før konkursen trak både Haugaard og Harring 1,2 millioner kroner ud af selskabet og ind i deres egne holdingselsskaber.

Deres webshop har ifølge kurator overtrådt både markedsføringsloven og varemærkelovens regler, da de har benyttet salgstal og produktnavne fra konkurrerende webshops.

Kurator mener derfor, at de har drevet forretning på en groft uansvarlig måde, og han har derfor indstillet dem til tre års konkurskarantæne.

Aarhus-netværket har stået bag over 100 webshops, og flere af selskaberne bag er erklæret konkurs.

Annonce:

Halfdan Harring har i en mail til Berlingske skrevet, at de ikke ønsker at udtale sig om sagen, da der er en verserende sag, hvor Harring og Haugaard har nedlagt påstand om frifindelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: