Brugte 500.000 på 8 måneder: Nu vil de have kontanthjælp

Et par vandt i Lotto og brugte alle pengene inden året var gået. Nu vil de gerne have sociale ydelser

Vi vil have noget hjælp, lyder det fra parret (Foto: Privat/Facebook)
Vi vil have noget hjælp, lyder det fra parret (Foto: Privat/Facebook)

Forrige jul gik en drøm i opfyldelse for parret Jamie og Abbie Hort. De vandt nemlig en Lotto-gevinst på 50.000 pund, svarende til over 500.000 danske kroner.

På under et år nåede de dog at bruge alle pengene, og nu vil parret have sociale ydelser svarende til kontanthjælp og boligstøtte. Det skriver Daily Mail.

Parret brugte blandt andet pengene på designertøj, rejser, et fjernsyn og nye møbler. Derudover kunne de ofte bruge 700 kroner på mad på en enkelt dag. Da deres pengepræmie slap op før jul sidste år, har de nu ansøgt om kontanthjælp.

Vi var lidt fjollede
De har nemlig ingen penge, fortæller de, og de står til at blive smidt ud af deres lejlighed, fordi de ikke har betalt husleje. De endte da også med at have deres 'værste jul nogensinde' sidste år, fordi de ikke 'kunne få de gaver, de gerne ville have'.

Ifølge Daily Mail ved parret godt, at pengene kunne have været brugt mere fornuftigt.

- Vi indrømmer, at vi var lidt fjollede med dem, de kunne have holdt længere, det indrømmer jeg. Men nu vil vi gerne have noget hjælp, siger Jamie Hort.

Som en nål i en høstak
Både Jamie og Abbie er arbejdsløse. Jamie har tidligere arbejdet som stilladsmedarbejder, men kan ikke finde noget i øjeblikket.

- Jeg har ledt efter arbejde, men med alt skal du være professionel og kvalificeret. At prøve at få et job er som at finde en nål i en høstak, siger han.

Parret bor på Guernsey, der er en del af Kanaløerne, og her har socialforvaltningen blankt afslået at hjælpe parret med sociale ydelser.

275 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere