Buschaufføren Nina hyldes efter god gerning: - Derfor kørte jeg beruset pige hjem

Buschaufføren Nina Ladefoged fra Arriva er populær efter at hun ydede en ekstraordinær god service

Buschauffør Nina Ladefoged er glad for de rosende ord. Foto: Privat
Buschauffør Nina Ladefoged er glad for de rosende ord. Foto: Privat
Følg Samfund

Buschauffører- og selskaber er vant til negativ omtale, men denne weekend kunne Arriva og chaufføren Nina Ladefoged glæde sig over at være blevet genstand for masser af positive reaktioner på sociale medier.

Det skete efter en passager lagde et opslag på Facebook, hvor hun beskrev en hændelse på Nina Ladefogeds natbus-rute mellem Aarhus og Rønde natten til lørdag.

Her forsøgte en ung og meget påvirket kvinde - uden sko, jakke og taske -  at komme med bussen, på trods af at hun ikke havde kontanter på sig. Turen endte med at buscaufføren kørte den unge kvinde hele vejen hjem - selv om hendes destination slet ikke var en del af ruten - læs hele historien her:

Ung pige var voldsomt påvirket i natbus: Så gjorde chaufføren noget ekstraordinært

- De andre passagerer splejsede til hendes billet og så sagde den unge pige at hun gerne ville sættes af, så tæt jeg kunne komme Skødstrup.

- Hun var meget træt og havde svært ved at holde sig vågen og hun havde heller ikke særlig meget tøj på, fortæller Nina Ladefoged, der blev bekymret, da hun havde sat den unge pige af godt tre kilometer fra hendes hjem og derfor kaldte hende tilbage til bussen:

- Jeg spurgte om jeg ikke skulle køre hende til Skødstrup og det ville hun meget gerne. Jeg sagde at så skulle hun altså holde sig vågen, for jeg vidste jo ikke hvor hun boede.

Hele søndagen har der været masser af ros til Nina Ladefoged på sociale medier og også fra arbejdsgiveren Arriva er der skulderklap:

- Det er så fin og næstekærlig en gestus. Det er fuld opbakning fra Ninas chefer. I dette tilfælde måtte et ungt menneskes ve og vel gå foran køreplanen og så vidt jeg ved havde alle passagerne også sagt god for den lille omvej. Vi er rigtig glade for - og stolte over - Ninas måde at tackle situationen på, fortæller kommunikationschef i Arriva, Pia Splittorff.

Nina Ladefoged er glad for de mange rosende ord:

- Det luner ekstra meget, fordi at vi normalt møder så mange negative reaktioner. Jeg var glad da den unge pige stod af og takkede mig og jeg er glad for at arbejde i et firma, hvor man gerne må tænke lidt selv, fortæller hun til Ekstra Bladet. 

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.