Butikker tager konsekvensen: Gemmer Nutellaen væk

Der bliver stjålet så meget Nutella, at flere Fakta-butikker nu har valgt at gemme Nutellaen - bag ved kassen - sammen med cigaretter og hård sprut

Nu kan Nutellaen findes blandt cigaretter og spiritus (Video: TV2/Fyn)

Nutella smager godt, næsten for godt.

Det smager så godt, at to Fakta-butikker, på henholdsvis Kochsgade og Nørregade i Odense, har været nødt til at gemme den lækre chokolade bag kassen.

Hvis man som fynbo går ned i Fakta for at købe et glas Nutella, bliver man derfor mødt af en tom hylde, og et skilt der henviser til kassen, skriver TV2 Fyn.

Men det er tilsyneladende ikke bare tilfældige tyverier begået af fynske slikmunde. Per Lydiksen Laursen fra Fyns Politi mener, at der stikker noget større under.

- Vi har et samarbejde med de jyske politikredse om formodede østeuropæiske tyvebander. De kommer ind i et supermarked tre-fire personer, helt umaskerede, og tager, hvad de kan have i hænderne, kører det til et opsamlingssted, hvorefter en anden bil samler det op og kører det ud af landet, siger han.

Nutellaskiltet på Kochsgade i Odense. FOTO: TV2 Fyn.
Nutellaskiltet på Kochsgade i Odense. FOTO: TV2 Fyn.

nationen Stort glas Nutella på tilbud til 10 kr: Se kunder gå amok

Slut med Nutellatyverier - i hvert fald i Fakta
To Fakta-butikker har indtil videre fjernet Nutellaen, fordi problemet med tyverier er vokset dem over ørene. Lars Bach, der er butikschef i Fakta på Kochsgade i Odense, hører dog stadig om kollegaer, der har problemer.

- Vi har taget vores forholdsregler, så det er ikke længere et stort problem hos os. Jeg oplever dog kollegaer, der pågriber 10-20 personer i løbet af en uge, siger Lars Bach til TV2 Fyn.

Nutella er formentlig et godt produkt at stjæle, fordi det er nemt at sælge videre. Andre produkter i samme kategori er instantkaffe, populære chokolader og barberblade.

Gruppeformand for Det Konservative Folkeparti Mette Abildgaard startede en indsamling, der skulle gå til blomster og chokolade. Foto: /ritzau/Jens Dresling Underholdning Jeg var ved at brække min chokolademad op

Efterforskningsleder Jens Espensen. Billedet er fra 2008. FOTO: Claus Bonnerup Krimi Lokalpoliti med ny strategi: Opklarer ekstraordinær sag

202 kommentarer
Vis kommentarer