Byens bedste baller? Hun vil leve af sin bagdel

Patricia Washington er blevet udstyret med nogle enorme baller, og hun prøver nu at gøre dem til en levevej. Se videoen nedenfor

Se den utrolige bagdel her

Det kræver baller af stål at satse på at leve af sin bagdel, men den 31-årige amerikaner Patricia Washington tror på, at hun har, hvad der skal til.

Den 31-årige kvinde arbejder pudsigt nok på et stålværk som den eneste kvinde. Hun håber på at kunne lægge det fysisk hårde arbejde væk og blive model med sin fyldige bagdel.

Ved hjælp af kirurgi har hun fået lavet den krop, hun altid har drømt om. Nu er hendes mål klart.

- Jeg har været vant til at lave de samme ting år efter år, og jeg har ikke set verdens mange muligheder. Nu er mit mål bare at være fri, siger Patricia.

Hun valgte at lægge sig under kniven for at få den krop, hun altid havde drømt om i håb om at kunne leve af den som model.

Hun ansøgte til America's Next Top Model for fem år siden, men hun kom ikke gennem nåleøjet.

Men for et år siden så lykken pludselig ud til at vende for den 31-årige kvinde, da en af hendes veninder inviterede hende ud.

- Jeg tog ud og shoppede og fik lagt makeup. Vi tog nogle billeder af mig, som vi lagde på Instagram, og næste dag havde jeg tre gange som mange følgere som dagen før, siger hun.

Efterfølgende blev Patricia kontaktet af en fotograf, som inviterede hende til at komme og få taget billeder i Miami.

Siden har hun fået tilbudt at arbejde med forskellige designere i blandt andet Hong Kong og Sydafrika.

Mød Patricia Washington i klippet ovenfor.

Kim Kardashian er i dén grad blevet et hit på sin bagdel. Se hende i bikini her.

15 kommentarer
Vis kommentarer