Campingplads opslugt af havet

140 personer blev evakueret, da en campingplads i Australien forsvandt i havet.

Et område på størrelse med en fodboldbane står nu under vand, efter at en campingplads i Queensland, Australien blev opslugt af havet. (Foto: Privatfoto)
Et område på størrelse med en fodboldbane står nu under vand, efter at en campingplads i Queensland, Australien blev opslugt af havet. (Foto: Privatfoto)

Beboerne på Rainbow Beach campingplads i Queensland, Australien fik en brat opvågning, da en kvinde løb rundt på campingpladsen og skreg, at folk skulle skynde sig væk.

Udenfor var jorden bogstavelig talt ved at forsvinde under de sovende campinggæster. En jordfaldshul på størrelse med en fodboldbane var ved at opsluge campingpladsen.

140 mennesker blev evakueret fra området. Ingen personer kom til skade, men hullet opslugte telte, campingvogne og biler.

- Vi kunne se en autocamper, men vi kunne kun se toppen af den, resten stod under vand, forklarer et øjenvidne til ABC News.

Hullet menes at være flere meter dybt, og det meste af campingpladsen står nu under vand.

Senior Ranger Dan Clifton siger til ABC News, at der er en chance for, at hullet bliver endnu større, så nu er området omkring campingpladsen afspærret.

To medarbejdere fra Clayton's Towing var på ferie på campingpladsen og de har lagt denne opdatering på facebook, hvor de fortæller, hvordan deres autocampere var få sekunder fra at ende på bunden af hullet.

1 af 2 Et område på størrelse med en fodboldbane står nu under vand, efter at en campingplads i Queensland, Australien blev opslugt af havet. (Foto: Privatfoto)
2 af 2 Et område på størrelse med en fodboldbane står nu under vand, efter at en campingplads i Queensland, Australien blev opslugt af havet. (Foto: Privatfoto)
8 kommentarer
Vis kommentarer