Campister får en frygtelig jul

Rasmus Prehn, folketingsmedlem for Socialdemokratiet, hader, at VLAK-regeringen har planer om at sælge 16 statslige campingpladser

Rasmus Prehn frygter, at campisterne får en frygtelig jul, når de skal gå og være usikre på, om VLAK-regeringen  vil sælge 16 statslige campingpladser. Foto: Jonas Olufson.
Rasmus Prehn frygter, at campisterne får en frygtelig jul, når de skal gå og være usikre på, om VLAK-regeringen vil sælge 16 statslige campingpladser. Foto: Jonas Olufson.

- Hvad skal der nu ske med campisterne, når staten vil sælge sine 16 campingpladser?

- Det er frygteligt. Det ødelægger den gode julestemning, at regeringen i det hele taget kan finde på at ville sælge 16 statslige campingpladser, hvor flere af dem ligger i naturskønne områder.

- Hvorfor ødelægger det julestemningen?

- Hvert år i december glæder jeg mig til, at det bliver juni og juli, hvor jeg skal på camping. Sådan tror jeg, at mange mennesker har det, men så komme den nye trekløver regering med sådan et forslag, hvor vi enten kan risikere, at campingpladserne helt forsvinder, eller at det bliver endnu dyrere at bo på pladserne, når private køber dem.

- Jeg kan ikke holde det ud – og så her op til jul, hvor vi alle skulle være glade.

- Så, så. Tror du ikke, at det nok skal gå alligevel?

- Mit julehjerte slår i dobbelt hastighed. Hvorfor vil regeringen ødelægge julen for campisterne?

- Derfor har jeg planer om at stille en hasteforespørgsel i Folketinget med anhængertræk og hele pivtøjet for at få det forslag ud af regeringsgrundlaget.

- Hvor vil du finde flertal for det?

- Dansk Folkeparti er også glade for campisterne. De må da her i julemåneden være enig med mig i, at vi skal bevare de mange statslige campingpladser. Vi skylder campisterne, at de kan få en glædelig jul, og det kan de kun, hvis de fortsat kan komme på de statslige campingpladser, mener Rasmus Prehn.

49 kommentarer
Vis kommentarer