Cannabisglade betjente stormede hashapotek og åd kagerne

Det her er en video, som tre amerikanske betjente håber, at du aldrig kommer til at se, og som de forsøger at få fjernet fra en intern undersøgelse

Her kan du se video af episoden. (Video venligst udlånt af Sky High Holistics - Redigeret af Ejder Akbal)

Politifagforeninger i USA har fået et ry for at holde uærlige betjente på gaderne.

Denne historie handler om en fagforening, der på trods af verdens mest åbenlyse indicier fortsat hårdnakket nægter at erkende, at deres betjente har trådt i spinaten.

Tidligere i år besluttede politiet i Santa Ana, Californien, at de havde for mange hashapoteker i byen, og myndighederne besluttede sig for at gøre noget ved det.

Normalt sker det med en ransagningskendelse og en lås på døren. Denne gang skulle der sendes et signal.

Sendte et signal
Derfor stormede politiet klinikken Sky High Holistics i en hård demonstration af styrke.

Mens de overraskede kunder kiggede på hashkager, blev de afbrudt af en razzia. Pludselig var apoteket fyldt med pistolbevæbnede betjente, nogle endda med masker på.

Her stormer de apotektet. (Video venligst udlånt af Sky High Holistics)
Her stormer de apotektet. (Video venligst udlånt af Sky High Holistics)
 

Dermed måtte kunderne, som inkluderede en gammel syg dame i kørestol, opleve noget så grusomt, som at få en pistol i hovedet, selv om apoteket ikke ligefrem udgjorde nogen særlig trussel mod politiet.

Og betjentene, ja, efterfølgende gav de os en unik opvisning i magtmisbrug og dårlig dømmekraft, født til en viral video på youtube.

Betjentene beslutter sig nemlig for at afmontere videoovervågningssystemet. Og efterfølgende, i den tro at ingen ser med, begynder de at spise af produkterne.

Slog du hende?
Mediet OC Weekly har transskriberet samtalerne, hvor betjentene opfører sig små teenagere.

- Chokoladebarene smager ret godt. Jeg er dog blevet lidt ør i hovedet, siger den ene betjent, mens en anden sviner kvinden i rullestolen.

- Slog du ikke hende den etbenede skønhed, spørger han, hvortil den anden betjent svarer.

- Jeg var ved at sparke hende i hendes fucking ansigt.

Politiets interne afdeling blev sat på sagen, men nu forsøger betjentenes fagforening at sætte en stopper for opklaringsarbejdet.

Filmede uden tilladelse
Fagforeningen kræver nemlig, at videoen ikke må være en del af bevismaterialet.

Alle ned på gulvet! (Video venligst udlånt af Sky High Holistics)
Alle ned på gulvet! (Video venligst udlånt af Sky High Holistics)
 

Således har betjentene med fagforeningen i ryggen sagsøgt den interne efterforskningsenhed i et forsøg på at forhindre, at videoen kan bruges.

- Videoen giver ikke et fair billede af, hvad der skete. Videoen kan ikke bruges som bevis, da betjentene ikke vidste, at de blev filmet. Betjentene fjernede deres masker, da de antog, at de ikke længere blev optaget og derfor følte sig sikre, står der i søgsmålet, som også indeholder følgende perle.

- Apoteket havde ingen tilladelse til at filme betjentene. Uden de ulovlige optagelser, ville der ikke have været en sag, står der i søgsmålet.

Her bliver den syge kvinde kørt væk. (Video venligst udlånt af Sky High Holistics)
Her bliver den syge kvinde kørt væk. (Video venligst udlånt af Sky High Holistics)

Altså. Betjentene stormede virksomheden med pistolerne fremme, hvorefter de tvang medarbejderne ud på gaden. Så forsøgte de at smadre overvågningssystemet, og bagefter spiste de hashkager.

Men da medarbejderne, som var blevet chikaneret, ikke advarede mod de andre kameraer i bygningen, kan beviserne ifølge betjentene ikke bruges.

Cut har lavet en video med tre tidligere betjente, der ryger tjald sammen. Se det klip her.

74 kommentarer
Vis kommentarer