Carsten fikser kopimaskiner efter 'julefrokost-sjov': - De tager kopier af røvballer

Printer-reparatør Carsten Andersen har gennem 17 år erfaret, at folk har det sjovt med kopimaskinen til firmajulefrokosterne, og det går hårdt ud over de skrøbelige maskiner

Julefrokostmyten om sjov i kopirummet lever i bedste velgående - og med god grund. Foto: Colourbox.
Julefrokostmyten om sjov i kopirummet lever i bedste velgående - og med god grund. Foto: Colourbox.

Alt for meget snaps og så en hurtig tur på kopimaskinen. Myten om sjov til firmajulefrokoster lever i bedste velgående, og for en erfaren printerreparatør er der noget om snakken.

Carsten Andersen har 17 års erfaring, der siger ham, at langt flere kopimaskiner skal repareres i december end i årets andre måneder.

- Det er en markant stigning, og det kan jo ikke være et tilfælde længere, siger han.

- Jeg ved ikke, hvad der foregår på den kopimaskine, men jeg har en idé om, at de tager nogle kopier af nogle røvballer, hvis jeg skal være helt ærlig.

Se også: Google sladrer: Du tænker mere på sex til jul

Carsten Andersen arbejder hos PrinterGuys, der reparerer og udlejer kopimaskiner. Han kan tydeligt se sporene efter weekendens julefrokoster, når han rykker ud med reparationsgrejet.

- Sådan et glas er normalt fuldstændig pinligt rent, for ellers bliver dine kopier ikke særlig pæne. Der er ikke fedtfingre, men der er et eller andet på den, slår han fast.

- Kan du forestille dig en mærkelig snak, man har med kunderne, når de ringer ind? Det er rimelig skægt.

Foto: Colourbox Dans med de kendte - 9. dec. 2016 - kl. 15:21 Derfor knalder vi udenom i julen

 

Reparationer er fast arbejde
I løbet af resten af årets 11 måneder reparerer Carsten Andersen som regel blot et enkelt glas eller to. Men i december bliver der ringet ind hver mandag.

- Jeg har ryddet mandag formiddag de næste fire mandage. Jeg skal ikke kunne sige, om det er julefrokoster, men der er altså en overrepræsentation af, at vi skifter glas. Når du åbner en kopimaskine, så er der det der glas. Det har det altså med at knække om mandagen.

- Der skal en del til. Hvis du tog en bibel eller en kæmpe bog, så ville der ikke ske noget. Der skal ske noget væsentligt. En tung papkasse, som du skal tage en kopi af, det sker der ikke noget ved.

Han har nu taget konsekvensen af de mange ødelagte printere i december og købt ekstra glas ind, så han er klar til at rykke ud efter julefrokosterne.

Sexperterne - 28. nov. 2016 - kl. 21:31 Vil din kæreste mon være utro til julefrokosten? Her er advarselstegnene

71 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere