CEO bestialsk myrdet i New York

Iværksætter og grundlæggeren af transportnetværksselskabet Pathao, Fahim Saleh, er fundet død i sin luksuslejlighed på Manhattan i New York 

Fahim Saleh stod bag en række succesfulde tech-virksomheder i Asien. Han blev 33 år. Politiet mener, at han er blevet myrdet. Foto:  Temilade Adelaja/File Photo
Fahim Saleh stod bag en række succesfulde tech-virksomheder i Asien. Han blev 33 år. Politiet mener, at han er blevet myrdet. Foto: Temilade Adelaja/File Photo
Følg Samfund

33-årige Fahim Saleh, der stod i spidsen for Tech-firmaet Pathao og var grundlægger af en række startups i Nigeria og Bangladesh, er død i en alder af 33 år.

Han blev fundet tirsdag af politiet i New York. Drabet er siden blevet bekræftet af firmaet Pathao, der på Instagram skriver, at de har mistet deres iværksætter og CEO på tragisk vis.

En overvågningsvideo fra elevatoren fra Fahim Salehs bygning viser, at en sortklædt mand, der ligeledes bar sort maske, fulgte efter Fahim Saleh mandag.

Den formodede gerningsmand satte ifølge The New York Times strøm til Fahim Saleh, hvorefter han halshuggede og maltrakterede liget med en elektrisk sav.

Hans ligdele blev fundet i plastikskraldeposer i nærheden af hans hjem på Manhattan. Politiet efterforsker sagen og arbejder med en teori om, at den formodede gerningsmand blev afbrudt midt under drabet, da Fahim Salehs søster kom ind i lejligheden for at tjekke, om broderen var okay. Hun ikke havde fået livstegn fra ham i 24 timer. 

Efterforskere mener, at den formodede gerningsmand flygtede gennem lejlighedens bagdør og ind i bygningens trappeopgang, da søsteren ankom.

En talsmand fra politiet siger, at han ikke kan kommentere, hvordan den formodede gerningsmand kom ind i bygningen. Ejendommens administrationsselskab siger, at bygningen ikke havde en dørmand på det pågældende tidspunkt, men at sikkerheden var i top.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.