Chauffører i clinch: Din Uber ødelægger min fremtid!

Seks Uber-chauffører sidder i dag på anklagebænken i den første retssag af sin slags. Taxa- og Uber-chauffør Savas Ögüt og Nicolai Jørgensen diskuterer i den anledning, om transportnetværket fortsat skal have lov at køre i Danmark. Nederst kan du følge udviklingen i retssagen

Ekstra Bladet havde tirsdag henholdsvis taxa- og Uber- chaufførerne Savas Ögüt og Nicolai Jørgensen i studiet til debat. Se med her

Konflikten Uber- og taxachauffører imellem er kun vokset stødt, siden det app-baserede transportnetværk gjorde sit indtog i Danmark i efteråret '14.

Og i dag ser vi så den foreløbige kulmination, når seks Uber-chauffører sidder på anklagebænken, tiltalt for brud på taxi- og færdselsloven.

(Foto: AP) Samfund LIVE: Følg Uber-retssagen her

Det er første gang, en sag mod de udskældte og af modparten udnævnte 'pirat-chauffører' skal for retten. Udfaldet af sagen anses således for værende meget vigtig og principiel.

Foto: AP Samfund Uber tager afstand fra tiltalte Uber-chauffører

Vi har i den anledning inviteret en repræsentant for hver af de to parter i studiet til debat og spørger ganske enkelt taxachaufføren Savas Ögüt og Uber-chaufføren Nicolai Jørgensen, hvem der ifølge dem har fat i den lange ende.

Følg debatten direkte ovenfor fra klokken 9.45 og udviklingen i rettsagen i tekst nedenfor

 

1 af 2 Foto: AP
2 af 2 
110 kommentarer
Vis kommentarer