Chef tjener 11 millioner: Giver det hele til medarbejderne

Larry Connor tjente 1.6 millioner dollars på kun otte dage. Han besluttede at give det hele til sine medarbejdere, der har haft det svært under coronakrisen

Video: Connor Group
Følg Samfund

Der var ikke et øje tørt, da chefen for Larry Connor Group dukkede op på et videomøde for hele virksomheden.

Her annoncerede den amerikanske CEO, at han på otte dage havde tjent 1.6 millioner dollars på aktier - og at han ville give alle pengene til sine medarbejdere.

Det skriver flere medier her i blandt CNN.

Firmaet har omkring 400 ansatte, og selvom det har været en udfordring, har firmaet holdt åbent og blevet ved med at sælge og investere i firmaer og bygninger under coronakrisen.

'Det her er udfordrende tider, men den måde vores folk har reageret har været heroisk. Det vi værdsætter højest er, at gøre det rigtige. Så når jeg tænker på, hvordan jeg har tjent de her penge, sammenlignet med hvordan andre i firmaet tjener deres, så synes jeg, at det er rigtige at give jer de her bonusser', lød det fra Larry Connor til de befippede medarbejdere.

Flere medarbejdere kunne ses i videoen græde eller juble over de gode nyheder.

Medarbejderne vil få mellem 2000 og 9000 dollars udbetalt, og det er kun de medarbejdere, der ikke allerede får en høj løn, der har ret til bonusserne.

Amanda Brown, der er talskvinde for firmaet, har udtalt, at medarbejdere der tjener over 150.000 dollars om året ikke kunne få bonus. Det svarer til en million danske kroner.

Middellønnen for dem, der har fået en ekstra slat fra Larry Connor, er 42000 dollars om året. Det svarer til 286.000 danske kroner.

- Familien kommer først. Det er det, jeg elsker ved det her firma. Det er også derfor, jeg bliver her, udtalte Memo Alba, der er partner i firmaet, til CNN.

Han har udtalt, at han vil bruge pengene fra sin bonus til at ombygge sit hus, en fremtidige tur til Florida og en god middag med sin kone.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind