Chefredaktør siger op

Chefredaktør stopper nu i stor mediekoncern

Tidligere chefredaktør Troels Mylenberg Foto : Søren Skarby
Tidligere chefredaktør Troels Mylenberg Foto : Søren Skarby

Landets næststørste mediekoncern mister sin chefredaktør. Det sker efter Troels Mylenberg har valgt at sige sin stilling op, som Jysk Fynske Mediers mest kendte ansigt.

Det skriver Finans.

Opsigelsen sker kun få måneder efter, koncernen har foretaget en større omrokering i organisation, der gav Troels Mylenbergs en ny rolle.

Det lå også til grund for opsigelsen, da Troels Mylenberg ikke længere kan se et match mellem sine og koncernens ambitioner.

- I forbindelse med fastlæggelse af budgettet for 2018, stod det for nylig klart for mig, at mine ambitioner for og ønsker om udvikling ikke kan lade sig gøre på kort sigt. I hvert fald ikke uden voldsomme sværdslag. Dem ønsker jeg ikke, så derfor stopper jeg, skriver han på sin Facebook.

Ifølge Fyens.dk stopper chefredaktøren i slutningen af december.

Men det betyder ikke, at han siger helt farvel til mediet, da han vil fortsætte med at skrive for Jysk Fynske Mediers dagblade og løse en række opgaver i direktionen og bestyrelsen.

Jysk Fynsk Medier er landets næststørste mediekoncern og står blandt andet for udgivelserne af Fyns Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Århus Stiftstidende og flere andre jyske dagblade.

 

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen