Christina: Der var en pølse i min romkugle

Christina Ørntoft fra Hvidovre opdagede lørdag et stykke pølse i en romkugle, som hun havde købt i Lagkagehuset i Hellerup

Christina Ørntoft tog et billede af den halve romkugle med pølsen i. Foto: Christina Ørntoft
Christina Ørntoft tog et billede af den halve romkugle med pølsen i. Foto: Christina Ørntoft
Følg Samfund

Romkugler skal normalt smage sødt, men for Christina Ørntoft fra Hvidovre, ville oplevelsen have været en speget sag, hvis hun havde nået at tage en bid af den romkugle, hun købte i Lagkagusets butik i Hellerup i torsdags.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

Lørdag eftermiddag ville hun dele romkuglerne i flere stykker, så hun selv og også hendes børn kunne få et stykke. Men da hun delte den ene af i alt tre romkugler, hun havde købt, opdagede hun et stykke af en grillpølse i romkuglen.

- Der var en stor klump i. Det var heldigt, at vi skar lige dér, hvor pølsebiden lå. Så tænkte jeg, at det var da et sjovt stykke. Og jeg så så, at der var en knude for enden, som der er på pølser, og på den måde kunne jeg altså se, at det var et stykke af en pølse, siger Christina Ørntoft, som derfor ikke engang behøvede at smage på den.

Butik beklager
Christina Ørntoft har skrevet om sin oplevelse på Lagkagehusets Facebookside, og her har personalet været hurtigt til at beklage hendes oplevelse.

- Håber at i for fremtiden vil selektere bedre i de kagerester der skal med i romkuglerne, skriver Christina Ørntoft blandt andet i opslaget.

- Vi beklager rigtig mange gange, at du fik den ærgerlige oplevelse med din romkugle. Vi har kontaktet butikken i Hellerup og bedt dem om at kassere alle deres romkugler og har sendt dit billede videre til vores konditor- og kvalitetschef, så sagen undersøges nærmere, skriver Lagkagehuset i tråden.

Christina Ørntoft har gemt stykket med pølsen i i tilfælde af, at Lagkagehuset skulle bede om at få det tilbageleveret.

- Jeg sad faktisk lige og læste reaktionerne på Facebook, da du ringede. Det overrasker mig lidt, at historien allerede har affødt så mange reaktioner, siger Christina Ørntoft, som tager oplevelsen med ro.

Læs Lagkagehusets svar til Christina Ørntoft her:

 

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.