CIA agent: Hitler iscenesatte sin egen død og fløj til Tenerife

Ifølge den tidligere CIA-agent Bob Baer underbygges hans kontroversielle påstand af nyligt offentliggjorte FBI-dokumenter. Sagen undersøges i serie på History Channel

Ifølge Bob Baer peger de offentliggjorte FBI-dokumenter  på, at det Adolf Hitler fik iscenesat sin egen død og herefter flygtede. (Foto: AP).
Ifølge Bob Baer peger de offentliggjorte FBI-dokumenter på, at det Adolf Hitler fik iscenesat sin egen død og herefter flygtede. (Foto: AP).

Ifølge den officielle forklaring begik Hitler selvmord 30. april 1945  i sin førerbunker, under Berlin, i nogle af 2. verdenskrigs sidste dage.

Ifølge Bob Baer, der er tidligere CIA agent med 21 års erfaring, indikerer offentliggjorte FBI-dokumenter, at Adolf Hitler levede videre i bedste velgående. Ifølge Baer er der klare indicier for, at Hitler  iscenesatte sin egen død, før han fløj til Tenerife og derfra organiserede sin flugt til Argentina via ubåd:

- Den udlægning som den amerikanske regering har givet os er en løgn. Hvis man læser FBI-dokumenterne igennem, åbner de for en helt ny fortolkning af historien, forklarer Bob Baer i dokumentarserien 'Hunting Hitler' på History Channel.

Kampvogn på 1000 ton: Her er Hitlers monster-rotte

Her går man de tidligere hemmeligtstemplede dokumenter igennem og ifølge Bob Baer peger disse på, at Hitler først forfalskede sit eget selvmord og herefter begav sig mod lufthavnen i Templehof, hvorfra han gik ombord på et fly, der fragtede ham til Tenerife. Et senere fly skulle have fulgt efter med Hitlers bagage. Efterfølgende gik Hitler ombord på en ubåd og flygtede til Argentina, ifølge Bob Baers udlægning af dokumenterne:

- I dokumentaren på History Channel gennemgår vi historien på ny. Jo dybere vi gik ind i sagen, desto mere klart blev det for mig, at vi overhovedet ikke har nogen beviser for, at Adolf Hitler begik selvmord, forklarer Bob Baer, ifølge Daily Mail.

Hemmeligholdte nazi-arkiver åbnes for folket

Bob Baer var i 21 år aktiv agent med speciale i kontraspionage. Ifølge den tidligere agent fremgår det tydeligt af FBI dokumenterne, at den amerikanske efterretningstjeneste var dybt bekymrede over, at man ikke havde nogle reelle beviser for Hitlers selvmord.

Dokumentarserien, 'Hunting Hitler', med den kontroversielle historie-udlægning havde premiere på History Channel i oktober 2015 og blev sendt over otte afsnit.

Ny afsløring: Hitler havde kun én testikel

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter