Cirkus Arena: Vi sender kommunen en regning

Ifølge Varde Kommune skal Cirkus Arena nu kun pille 60 af 300 plakater ned. Men det kommer ikke til at ske

Hvordan kommer vejret til at påvirke plakaterne i Varde? Vi har spurgt DMI ad. Se med her

Når Varde Kommune fredag får besøg af Kongehuset, er byen pyntet med plakater fra Cirkus Arena. I hvert fald hvis det står til turnéchef, Klaus Jochumsen. Cirkus Arena har fået besked at pille plakaterne ned idag, ellers vil Varde Kommune selv pille plakaterne ned. Og sende regningen til Cirkus Arena.

- Vi piller dem ikke ned. Og hvis Varde Kommune piller plakaterne ned, sender vi en dem en regning. Folk tror jo ikke, at vi kommer, hvis plakaterne ikke er der, siger Klaus Jochumsen.

Samfund DMI om vind i Varde: Cirkus-plakater kan umuligt blæse ned

Hestene bliver ikke bange
Cirkus Arena har hængt 300 plakater op i Varde inden weekendens forestillinger. 60 af dem hænger på den rute, hvor Dronning Margrethe skal køre i Karét sammen med 48 gardehusarer på heste. Plakaterne skal ned af sikkerhedsmæssige årsager, lyder begrundelsen.

- Vi har fået at vide, at det er, fordi hestene bliver bange. Jeg har aldrig hørt om, at heste skulle blive bange for plakater. I går gik de ruten igennem to gange og alle overlevede, hvorfor skulle hestene så blive bange for plakaterne, når Dronningen er med, siger Klaus Jochumsen, der aldrig i de mere end 60 år Cirkus Arena har turneret rundt i Danmark har oplevet noget lignende.

Samfund Cirkus Arena nægter at fjerne plakater: Det er jo fuldstændig vanvittigt

Kongehuset kan godt lide cirkus
- Kongehuset kan rigtig godt lide cirkus. Så det er Varde Kommune, der har skabt et problem, siger Klaus Jochumsen.

I øjeblikket har Cirkus Arena slået lejr i Kolding, og ingen fra det gamle cirkus har tænkt sig at tage til Varde for at tage plakater ned.

- Det seneste er, at Vardes borgmester påstår, at vi har en aftale. Men vi har ikke nogen aftale. Plakaterne bliver hvor de er, siger Klaus Jochumsen og slutter:

- Det er latterligt.

Foto: Tariq Khan Samfund Dronningens besøg tvinger cirkusplakater ned i Varde

95 kommentarer
Vis kommentarer