Cirkus GF fortsætter KIF: En helt almindelig aftale

Håndboldklubben i Kolding forstår ikke, hvad GF Forsikring ikke forstår.

GF Forsikring ved ikke, hvad det er for en aftale, som deres nu fyrede direktør har indfået med KIF Kolding. Håndboldklubben fortæller, at det er en almindelig eksponeringsaftale. Foto: Ernst Van Norde.
GF Forsikring ved ikke, hvad det er for en aftale, som deres nu fyrede direktør har indfået med KIF Kolding. Håndboldklubben fortæller, at det er en almindelig eksponeringsaftale. Foto: Ernst Van Norde.

Det er tilsyneladende kun bestyrelsen i GF Forsikring, som er i tvivl om, hvad det er for en aftale, der er indgået med håndboldklubben KIF Håndbold Elite.

I hvert fald mener direktør i håndboldklubben Jens Boesen, at aftalen er ganske almindelig, og det vil han nu forsøge at forklare GF Forsikring.

- Vi har en skriftlig aftale med dem, og den vil vi gerne sikre, at de har forstået. Noget kan tyde på, at der er nogen, som ikke har forstået den,

- Jeg kan forstå på den fyrede direktør, at det er en helt almindelig eksponeringsaftale?

- Fuldstændig. Der er ikke noget i det.

- Det står vel også i kontrakten?

- Fuldstændig.

(PR foto) Samfund Fyret forsikrings-direktør: Jeg er chokeret

- Hvad går aftalen helt konkret ud på.

Nu skal vi have et møde med dem, og så må vi se, hvad der kommer ud af det. Bagefter melder vi mere ud, siger Jens Boensen.

Afkræfter gave

I går sendte GF Forsikring en pressemeddelelse ud, hvori de skriver, at den nu tidligere direktør Martin Nielsen er fyret. Baggrunden er, at bestyrelsen mener, at han har indgået en gave-lignende aftale med KIF Håndbold. Ekstra Bladet erfarer, at aftalen ligger på omkring tre millioner kroner hen over fem år. Martin Nielsen siger til Ekstra Bladet:

- Jeg kan afkræfte, at der skulle være givet nogen gave. Jeg kan bekræfte, at vi har en eksponeringsaftale med KIF Håndbold. Grunden til, at vi har det, er eksponering, og så er det i forbindelse med netværk. Der er ikke noget hokus pokus. Det er i størrelsesorden, som er begrænset, og det har ikke noget med en klubs eksistens at gøre.

Gunnar Hansen, bestyrelsesformand i GF Forsikring, ser imidlertid helt anderledes på det.

Har vanskeligt ved at se

- Baggrunden er, at vi er blevet præsenteret for et stykke papir med en ydelse og en modydelse. Problemet er, at det er lidt vanskeligt for os at finde ud af, hvad modydelsen er - hvad vi får for pengene, siger han.

- Men jeg kan forstå, at det er en eksponeringsaftale med KIF Håndbold.

- Nå, hvad går det ud på.

- Som regel går det ud på at blive eksponeret. Det er jo en form for en sponsoraftale...

- En sponsoraftale. Nå. Det kender jeg ingenting til.

- Hvad er dit indtryk af aftale?

- Det er, at den er uklar. Den er ugennemsigtig. Og så giver den ikke reel værdi, hvis man ikke kan se, hvad vi køber.

0 kommentarer
Vis kommentarer