Cirkusejers absurde dyremishandling: Fik hunde til at ligne pandaer

Italiensk politi har anholdt en cirkusejer, der inviterede publikum til at tage selfies med sjælden panda-race. I virkeligheden var det bare hunde

Den italienske cirkusdirektør er ikke den første, der har fået panda-ideen. Her ses en malet chow chow hund på et marked i Shenyang i Kina (Foto: AP)
Den italienske cirkusdirektør er ikke den første, der har fået panda-ideen. Her ses en malet chow chow hund på et marked i Shenyang i Kina (Foto: AP)

En italiensk cirkusejer er blevet anholdt efter at have fundet noget alternativ måde at lokke kunder i butikken.

Normalt er det klovnen eller elefanten, der skal trække læsset i manegen, men en cirkusdirektør troede, at han havde fundet den helt nye fidus.

Ifølge politiet i Brescia i det nordlige Italien har ejeren af 'Circo Orfei' brugt en hårtørrer til at få de to såkaldte chow-chow hundes pels til at udvide sig, så de lignede pandaer.

Oven i cirkushatten havde manden malet de to hunde, så de fik de rigtige panda-farver.

Efterfølgende tog den unavngivne mand penge fra familier, der ville have et selfie med det to sjældne pandaer. Derfor er han anholdt og sigtet for bedrageri og dyremishandling.

Det skriver den italienske avis Corriera della Sera.

Men så gik den ikke længere.

Bedrageren havde forsøgt at forklare enkelte kunder, der havde fattet mistanke, at dyrene var en krydsning mellem en panda og en hund.

Men politiet i Brescia besøgte fredag det alternative cirkus og kunne afsløre bedrageriet og anholde manden bag.

Politiets veterinærkontrol har vist, at de to hunde - en han og en hun - i god behold. De har ikke taget skade af cirkusdirektørens absurde trick, men ifølge politiet var deres øjne løbet usædvanligt meget i vand.

Angiveligt fordi de konstant har været udsat for blitz fra kundernes kamera.

Manden er sigtet for bedrageri, dyremishandling og for at fifle med de to hundes alder.

0 kommentarer
Vis kommentarer