Claus Meyer stævnet i sag om krænkelse

Gourmet-millionæren Claus Meyer undgik i sidste øjeblik en retssag

Claus Meyers madimperium har i over et år været i juridisk infight med en amerikansk koncern, som har stævnet hans virksomhed for at krænke et varemærke.
Claus Meyers madimperium har i over et år været i juridisk infight med en amerikansk koncern, som har stævnet hans virksomhed for at krænke et varemærke.

Kendiskokken Claus Meyers madimperium har i over et år været i juridisk infight med en amerikansk koncern, som har stævnet hans virksomhed for at krænke et varemærke.

Sagen, som tirsdag skulle have været for en dommer i Sø- og Handelsretten, drejer som om retten til at bruge navnet ’The Standard’.

Serie-iværksætteren Meyer åbnede for godt er år siden i det tidligere Custom House i København et high-end sted for et voksent og kræsent publikum.

Stedet, som han døbte The Standard, huser en jazzklub, barer og tre restauranter, men i USA findes et lignende liebhaver-koncept– med præcis samme navn: The Standard.

TV-kokken Claus Meyer har tjent millioner på sin mad. De seneste år har han kastet sig over bagerier, og i dag er der 6 Meyers Bageri i København. Foto: Finn Frandsen/POLFOTO Samfund Møgbeskidt hos bagermillionærer

-Vi stævnede Meyers selskab med krav om, at det skulle stoppe med at bruge navnet The Standard, fortæller advokat Martin Sick Nielsen, som den amerikanske sagsøger havde hyret.

Han fortæller, at sagen blev forliget umiddelbart inden et retsmøde i går. Altså blev det ikke nødvendigt for en dommer at banke i bordet.

-Fra ingen af siderne af Atlanten vil vi oplyse, hvad forliget går ud på, siger Claus Meyers personlige assistent.

Samfund Claus Meyer og Løgismose bliver britisk

Hun vil ikke udtale sig yderlige eller oplyse, om The Standard i København skal ændre navn, men det fremgår af en oversigt over domænenavne fremgår det, at Meyer har registreret domænenavnet Thenewstandardcph.dk.

En kilde tæt på sagen oplyser dog, at The Standard i København fortsætter under dette navn.

0 kommentarer
Vis kommentarer