Corona i tal: Så mange er ramt i Danmark og verden

Få overblik over udbruddet af coronavirus her, hvor mange er indlagt og smittede med covid-19, og hvordan smitten har spredt sig

Antallet af smittede er med al sandsynlighed meget højere, end hvad der er registreret på nuværende tidspunkt. Video/foto: Helle Arensbak, Mads Nissen, Marcus Trappaud Bjørn, Ritzau Scanpix: Anthon Unger, Dado Ruvic, Philip Davali. Redigering: Emma A. Svendsen.

Her finder du de vigtigste tal relateret til udbruddet af coronavirus i Danmark og verden.

I tabellen herunder kan du se de seneste tal for indlagte og registrerede smittede med coronavirus i Danmark.

Tallene medregner ikke de mange, der er smittede uden at være blevet testet. Antallet af døde inkluderer personer, der var smittet med coronavirus ved deres død, men som ikke nødvendigvis døde som følge af coronavirus.

Du kan se udviklingen i de nordiske lande i grafen herunder. Vi viser antal smittede fra tidspunktet hvor landende havde registreret 100 antal smittede.

Coronavirus spreder sig med eksplosiv hast verden over. Det gælder også i Danmark, hvor stigningen i antal smittede ser ud som på grafen herunder. Den 12. marts ændrede vi i Danmark retningslinjer for, hvornår man tester for coronavirus, og derfor flader kurven ud efter denne dato.

Antallet af hospitalsindlagte COVID-19-patienter herhjemme har i en periode været stigende, men er nu fladet ud. Det præcise antal indlagte patienter samt indlagte på intensiv og i respirator kan ses i følgende graf.

Mens smitten med coronavirus i øjeblikket breder sig hastigt i Europa, er antallet af nye smittede angiveligt aftagende i Kina, som var det første land, hvor man konstaterede sygdommen.

I grafen herunder kan du se, hvor mange døde og hvor mange tilfælde af smitte, man har konstateret på verdensplan.

Ekstra Bladet bruger tallene fra Johns Hopkins hjemmeside, men vi fratrækker raskmeldte og døde fra det aktuelle tal og viser dermed, hvor mange der er smittede lige nu. John Hopkins viser hvor mange der har været smittet gennem hele perioden.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Kort om coronavirus

Hvordan tester vi
Herunder kan du blive klogere på, hvordan det foregår, når man bliver undersøgt for corona.

Forstå 'familien' af coronavirus, og hvor usynlig en fjende den er

DU kan hjælpe med at begrænse udbredelsen af coronavirus ved at følge de simple råd i grafikken herunder:

Sådan føles det
Vær særligt opmærksom på symptomerne på coronavirus. Her kan du se, hvad du især skal holde øje med.

Forstå sygdommen
Coronavirus har på kort tid sat adskillige lande helt i stå. I grafikken herunder kan du blive klogere på den lille virus med den store effekt.


--------- SPLIT ELEMENT ---------

I forsøget på at forhindre smitten i at brede sig arbejder alle danskere, der kan, hjemmefra. Men det betyder også, at Danmark er i høj risiko for cyberangreb udefra.

1394 kommentarer
Vis kommentarer