Corona-kulret? Dyrk morgentræning med Gustav

Kom af med corona-kulleren og på med smilet, når Ekstra Bladet mandag morgen byder på fællestræning

Dagens karantræning fokuserede på ballerne. Følg instruktionerne og få sved på panden, baller af stål og et smil på læben. Video/producer: Tariq Mikkel Khan/Kristian Hansen
Følg Samfund

Med lukkede fitnesscentre, inde som ude, og en opfordring til at blive mest muligt hjemme, kan det være svært at finde motivationen for tiden.

Men frygt ej - hjælpen er nær.

Mandag morgen klokken 9.00 er der nemlig god grund til at trække i træningstøjet alligevel, når Gustav Salinas tager os i 'karantræning'.

Eksklusiv guide: Sådan får du den perfekte numse

Alle kan være med, og den tidligere realitypersonlighed, der nu til dagligt driver ‘FitnessNu’, garanterer effektive øvelser, sved på panden og ikke mindst et godt grin.

Træningen varer cirka 20 minutter. Gustav Salinas styrer med hård hånd slagets gang, men har løftet sløret for, at vi lægger ud med en lille opvarmningsdans efterfulgt af høj puls og til sidst let udstrækning.

Gustav afslører vildt projekt: Skal være Danmarks største

Du behøver ikke andet end en flaske vand og et håndklæde, så der er ingen undskyldninger for ikke at vække familien og stille jer klar på stuegulvet, når Gustav Salinas byder op til en omgang morgengymnastik, der uden tvivl vil pause samtalerne om corona for en stund.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+