Crack-borgmester fanget på video

Chok-klip med politiker er endelig blevet frigivet

Rob Ford var en farverig borgmester for Toronto. Foto: Nathan Denette/AP
Rob Ford var en farverig borgmester for Toronto. Foto: Nathan Denette/AP
Følg Samfund

Selv fra døden kan Rob Ford chokere. En video med den nu afdøde borgmester fra millionbyen Toronto er endelig blevet frigivet og her kan man se canadieren bande, ryge crack og rable uforståelige sætninger af sig i selskab med sin ven Fabio Basso.

Offentligheden har haft kendskab til videoen i et par år, men kun få havde set den. Den er nu blevet frigivet, da den ikke længere indgår i en retssag om afpresning.

Crack-borgmesters slips solgt for 108.000 kr.

I videoen langer Fabio Basso, der har haft en politisag om ulovlig våbenbesiddelse, ud efter Justin Trudeau, mens borgmesteren mumler bifaldende, hvilket kun har øget interessen for optagelsen i Canada. Siden Rob Ford tændte crack-piben for rullende kamera, er Trudeau nemlig blevet landets premierminister og en superstjerne på den internationale politiske scene med din rolige og charmerende stil.

Et afsluttet kapitel
Det var Rob Fords tidligere chauffør, der var anklaget for afpresning i forsøget på at få fat i det famøse klip, som den daværende borgmester først benægtede overhovedet eksisterede. Borgmesteren endte som en omvandrende joke, da han nægtede at gå af, selv om det var tydeligt for enhver, at hans misbrug var kørt helt af sporet. Selv om de ikke kan konkurrere med crack-videoen, så var Rob Fords opførsel også helt skæv på ganske almindelige nyhedsklip, der stadig kan ses på YouTube.

Pornodronning udfordrer crack-borgmester

Da afpresningssagen mod Fords chauffør blev løst ved et forlig, konstaterede dommer Ian MacDonnell ifølge The Toronto Star:

- Hermed slutter et noget tumultarisk kapitel i vores bys historie.

Rob Ford døde som 46-årig af kræft i marts i år, men Toronto glemmer ikke deres tidligere borgmester foreløbig. Se videoen her.

TV: Narko-borgmester klar til afvænning efter ny pinlig bommert

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+