Dagens helt: Alenefar hjælper fædre med døtrenes frisurer

En alenefar er blevet populær efter han er begyndt at dele sine tips til hårstyling til andre fædre, der er mindre fikse på fingrene, når de skal sætte døtrenes hår.

Philippe Morgeses kreerer smukke frisurer til sin datter Emma - og nu lærer andre fædre hans tricks. (Foto: Facebook)
Philippe Morgeses kreerer smukke frisurer til sin datter Emma - og nu lærer andre fædre hans tricks. (Foto: Facebook)

En ting er at style sin frisure, når man er mand - du skal sådan set bare putte noget hårgele i garnet. Noget helt andet er at style din frisure, hvis du er kvinde eller pige - så er mulighederne som regel mange flere, og kun kreativiteten sætter grænser.

Derfor kan det måske få de fleste alenefædre til at ryste i bukserne, når de bliver konfronteret med hårelastikker, hårklips, hårspænder, hårnåle og alle de andre muligheder, der er for pigernes hårstyling.

Men i stedet for at ryste i bukserne, tog amerikanske Philippe Morgese hårstylingen meget seriøst. Han blev alene med sin datter Emma, da hun blot var et år gammel. Og han satte sig for, at Emma skulle have så flotte frisurer som overhovedet muligt.

Emma med nogle af de frisurer, hendes far kan fremtrylle. (Foto: Facebook)

Han begyndte med hårklips og bevægede sig senere videre til flere forskellige avancerede type fletninger. Faktisk var Philippe Morgeses styling af datterens hår så imponerende, at han begyndte at få komplimenter fra forældrenes til Emmas skolekammerater. Det var især de andre fædre, som havde lyst til at lære Philippe Morgeses tricks.

Og Philippe Morgeses var da heller ikke bange for at lære fra sig. Så han etablerede simpelthen et undervisningsforløb og blev endda tilbudt gratis lokaler af en lokal skønhedssalon.

Emma og hendes far i en hårsalon. (Foto: Facebook)

Den dag undervisningen fandt sted, dukkede syv fædre op med deres døtre, og Philippe Morgeses uploadede billeder fra begivenhederne til websitet Reddit, hvor de nu er blevet set over to millioner gange.

- Jeg skabte Far og Døtres hårundervisning for at hjælpe fædrene til at lære, hvordan man styler hår. Vi havde en lille klasse fuld af fædre, der lærte, hvordan man børster, laver hestehaler, fletninger og knolde. Resultatet var fedt! Jeg er så stolt over de her fædre, der har været klar på at bygge et tættere bånd til deres døtre, skrev han ifølge The Telegraph på Reddit.

Philippe Morgeses afholdt endnu et undervisningsforløb i går, hvor han tilmed havde lavet goodiebags til fædrene.

Philippe Morgeses lagde forleden dette billede på Facebook med de goodiebags, der ventede fædrene til hans hårstyling-arrangement. (Foto: Facebook)

11 kommentarer
Vis kommentarer