Dagens mindste helt: Her redder toårig sin bror

Drengen handlede hurtigt da hans tvilling blev ramt af væltende kommode

Se Bowdy Shoff redde sin bror her.

De fleste forældre ved, at børn nemt kan komme galt af sted så snart man er uopmærksom.

Det fik amerikanske Kayli og Ricky Shoff en brutal påmindelse om, da deres toårige søn Brock blev fanget under en væltende kommode. Heldigvis for Brock så hans tvillingebror Bowdy det hele ske, og handlede snarrådigt, beretter WREG News.

Efter at have dannet sig et overblik over uheldet forsøgte Bowdy først at løfte kommoden væk, men det rakte kræfterne ikke til. Det lykkedes ham til gengæld at skubbe det store møbel væk og befri sin bror, der slap fra oplevelsen uden skrammer.

Forældre opdagede intet
Begge forældre befandt sig på husets førstesal da uheldet skete, og hørte hverken den faldende kommode eller barnegråd.

Da Kayli et par minutter senere kom ind i børneværelset så hun den væltede kommode, men begge drenge havde det fint og legede som om intet var hændt, så de to forældre indså ikke hvad der var sket, før da de gennemgik optagelserne fra værelsets overvågningskamera.

Advarer andre forældre
'Vi er så taknemmelige for det bånd, der er mellem tvillingerne. Vi ved at Bowdy ikke var alene om at flytte kommoden væk fra Brock, og vi føler os velsignet over at han er ok. Sørg for at jeres kommoder er sikkert fastgjort til væggen', skriver Ricky Shoff om uheldet.

Efter grundige overvejelser har Kayli og Ricky Shoff nu valgt at dele videoen med uheldet. De mener at den kan fungere som en advarsel til andre forældre om faren ved møbler, der ikke er forsvarligt fastgjort.

Siden 2014 er tre børn blevet dræbt af væltende Ikea-kommoder, hvilket har fået den svenske møbelgigant til at trække deres Malm-kommode tilbage fra markedet og udbetale 350 millioner kroner i erstatning til de tre børns familier.

Se hvordan du sikrer din kommode mod at vælte her.

Samfund - 29. jul. 2015 - kl. 19:56 Ny bolig? Sådan undgår du at tingene falder ned  

60 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere