Dagens vejrtoner: Nedbørssymfoni i Danmark

Morgenens vejr er byder både på regn, sne og tåge alt afhængigt af, hvor du befinder dig i landet

I Nordjylland falder der i øjeblikket slud og tøsne. Foto: POLFOTO
I Nordjylland falder der i øjeblikket slud og tøsne. Foto: POLFOTO

Selvom vi har lune udsigter, byder Danmark her til morgen på nedbør i flere forskellige former. Nogle steder som regn og andre steder som tåge eller tøsne.

Ingen ændringer i løbet af dagen
Vejret i dag er meget forskelligt, men byder de fleste steder på en form for nedbør. I vest og sydvest er der diset og nogle steder tåget, mens der i den nordøstlige del af landet er en del regn. Det siger DMI til Ekstra Bladet.

I Nordjylland er der i øjeblikket slud eller tøsne, hvor sneen flere steder har lagt sig. Temperaturen kommer til at ligge mellem en til tre/fire grader i hele landet. DMI forventer ikke nogen ændringer i dagens vejr, men påpeger, at der især vil komme nedbør i form af regn i den nordøstlige del af landet.

Glatte veje
Vejdirektoratet fortæller til Ekstra Bladet, at der ikke er problemer med uheld her til morgen, fordi der er blevet saltet præventivt i både Nord-, Midt-, Vest- og Østjylland. Der er dog risiko for glatte veje i Thisted.

På grund af den store mængde nedbør i dag vil vejen være våde mange steder, og Vejdirektoratet lægger vægt på, at man skal køre efter forholdene. Der vil i hele landet være en risiko for glatte veje.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere