Dagens vejrtoner: Nedbørssymfoni i Danmark

Morgenens vejr er byder både på regn, sne og tåge alt afhængigt af, hvor du befinder dig i landet

I Nordjylland falder der i øjeblikket slud og tøsne. Foto: POLFOTO
I Nordjylland falder der i øjeblikket slud og tøsne. Foto: POLFOTO

Selvom vi har lune udsigter, byder Danmark her til morgen på nedbør i flere forskellige former. Nogle steder som regn og andre steder som tåge eller tøsne.

Ingen ændringer i løbet af dagen
Vejret i dag er meget forskelligt, men byder de fleste steder på en form for nedbør. I vest og sydvest er der diset og nogle steder tåget, mens der i den nordøstlige del af landet er en del regn. Det siger DMI til Ekstra Bladet.

I Nordjylland er der i øjeblikket slud eller tøsne, hvor sneen flere steder har lagt sig. Temperaturen kommer til at ligge mellem en til tre/fire grader i hele landet. DMI forventer ikke nogen ændringer i dagens vejr, men påpeger, at der især vil komme nedbør i form af regn i den nordøstlige del af landet.

Glatte veje
Vejdirektoratet fortæller til Ekstra Bladet, at der ikke er problemer med uheld her til morgen, fordi der er blevet saltet præventivt i både Nord-, Midt-, Vest- og Østjylland. Der er dog risiko for glatte veje i Thisted.

På grund af den store mængde nedbør i dag vil vejen være våde mange steder, og Vejdirektoratet lægger vægt på, at man skal køre efter forholdene. Der vil i hele landet være en risiko for glatte veje.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen