Dankortet er nede flere steder

Det er i øjeblikket ikke muligt at bruge Dankort flere steder i landet

Foto: Colourbox)
Foto: Colourbox)

Opdatering: Klokken 21.06 meddeler Nets på Twitter, at det igen er muligt at betale med dankort.


----------

Se også: Dankortet kan igen svinges landet over

Flere danskere oplever lige nu problemer med at bruge dankortet både herhjemme og i udlandet. Ekstra Bladet har fået adskillige henvendelser, og på flere bankers Facebook-sider skriver brugerne også om, at det ikkeer muligt at hæve penge på kortet.

- Når jeg taler med vores kortservice, så kan de også bekræfte det, de hører fra forretninger og kortholdere, at de oplever problemer.

- Jeg kan lige nu ikke sige, at det skyldes problemer hos os. Vi er stadig ved at få afklaret, hvad det kan skyldes, siger pressechef hos Nets Søren Winge til Ekstra Bladet.

Søren Winge fortæller, at de har hørt om problemer flere steder i Danmark samt i udlandet.

- På nuværende tidspunkt ser problemet ikke ud til at være koncentreret om et specielt geografisk punkt. Det er blandede meldinger, vi får, siger Søren Winge.

Ekstra Bladet har fået henvendelser om problemerne fra læsere i Vejle, Holstebro, Fredensborg, Ballerup, Gladsaxe og Aalborg, som blandt andet har forsøgt at bruge kortet hos Sydbank, Nykredit, Nordea, Danske Bank og flere butikker.

- Så lang aftenkø i Bilka, som en læser skriver.

Også hos DSB er der problemer ved køb af billetter og optankning af rejsekort med betalingskort i DSB Netbutik, DSB-appen, billetautomater og på rejsekort.dk.

58 kommentarer
Vis kommentarer