Danmarks frækkeste politiker: Okay at sende nøgen-selfies

Den konservative debattør Nikita Klæstrup mener ikke, at det er forkert at sende pikante selfies, så længe der er tillid mellem afsender og modtager

Her kan du se hele interviewet med Nikita Klæstrup (Video & redigering: Anders Lindved)

I området omkring Viborg er flere unge piger ufrivilligt havnet i en billedsamling, der har fået navnet Viborg-mappen.

Ifølge DR optræder hel- og halvnøgne piger helt ned i 13-års alderen i mappen, som landet over er blevet delt digitalt på nettet og fysik via USB-stik.

Midt- og Vestjyllands Politi har udtalt til DR, at det er en umulig opgave at lukke mappen ned, fordi den er blevet kopieret et utal af gange.

Samfund - 21. jan. 2015 - kl. 09:25 TV: K-silden Nikita viser herlighederne frem

I stedet opfordrer politiassistent Erik Hykkelberg piger til ikke at sende pikante billeder på nettet og via mobilen.

- Det vigtigste er simpelthen at få fortalt, at de ikke skal tage de billeder. Lad nu være. Lad nu for Guds skyld være, siger Erik Hykkelberg til DR.

Den bemærkning har vakt harme hos den konservative debattør Nikita Klæstrup, som mener, at politiet får det til at lyde som om, at det udelukkende er pigernes skyld, når pikante billeder bliver spredt på nettet.

Det var, da kæresten lagde et billede op af Nikita Klæstrup på Facebook, at de spydige kommentarer begyndte at rulle ind. (Privatfoto) Politik Hun er Danmarks frækkeste politiker

- Da politiet sagde, at pigerne skal lade være med at tage de her billeder, så fratog de drengene alt ansvar, og så kom der den her 'lad drenge være drenge'-attitude, hvor noget så alvorligt som hævnporno bliver gjort til endnu en drengestreg, siger den 20-årige retorikstuderende, som mener, at det er okay at sende nøgen-selfies, så længe der er tillid mellem afsender og modtager.

- Det er op til pigerne selv at vurdere. I der her tilfælde har pigerne højst sandsynligt været forelsket i de her drenge. Jeg går ud fra, at det er drenge, de har haft et forhold til. Så de har jo haft en tillid til de her drenge. Hvis man for eksempel siger noget til sin kæreste om ens veninder, så stoler man jo på, at det ikke kommer ud, ligesom man stoler på, at man kan sende et billede til sin kæreste, uden andre kommer til at se det, lyder det fra Nikita Klæstrup, der tirsdag skrev om Viborg-sagen på b.dk.

Nikita Klæstrup har selv prøvet at gå viralt på nettet, da hendes pikante påklædning til Konservativ Ungdoms 110-års fødselsdag i januar blev centrum for en voldsom debat.

Til arrangementet kom den unge kvinde anstigende i en kjole, der næsten viste mere bryst, end den skjulte.

Det kan du læse meget mere om HER

 Hør Nikita fortælle om kjole-sagen

Her kan du se debattøren vise garderoben frem

 Sådan bliver du lige så flot som Nikita

127 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere