Danmarks sureste? Buschauffør i voldsomt raserianfald

En video med en rasende buschauffør bliver lige nu delt i stor stil på Facebook. Se den opsigtsvækkende video her

En stille tirsdag morgen i bus 920 fra Nyborg mod Ørbæk på Fyn blev afbrudt for Jens 'Jay Jay' Jensen, da han overhørte en buschauffør fra selskabet FynBus råbe højt i sin håndholdte mobil.

- Fandeme nej!

- Du skal køre din bus, ikke også?

- Hvis du siger det én gang mere, så ryger du af!

Sådan lyder ordvekslingen mellem buschaufføren og Jens 'Jay Jay' Jensen i videoen, der lige nu er blevet set af knap 60.000 på Facebook, siden den blev lagt ud den 10. marts. Jens 'Jay Jay' Jensen beskriver selv forløbet således på sin Facebook-profil:

'efter ca 1,5 km af turen ser jeg at ham der køre bussen sidder og taler i håndholdt Mobil. Hvor på jeg tænker om jeg mon skulle sige noget til ham om dette, Det gør jeg så hvorpå at jeg får at vide at jeg skal sætte mig ned og holdkæft og hvis jeg siger mere vil jeg blive sat af..'

112 - 15. mar. 2015 - kl. 21:35 TV: Dyttede af den forkerte - Så gik manden amok

Dagen efter Jens 'Jay Jay' Jensen lagde den opsigtsvækkende video på Facebook, fik han  svar på sin klage fra FynBus, som skrev:

- FynBus beklager chaufførens adfærd i forbindelse med den håndholdte mobilsamtale. FynBus kan desværre ikke give dig chaufførens undskyldning, da denne er anonym i forhold til FynBus. FynBus har bedt busselskabet instruere chaufføren i brugen af mobiltelefoni (korte tjenestesamtaler på håndfri mobil) samt god kundekontakt. Observerer du lignende forseelser fremadrettet, er du altid velkommen til at rette henvendelse til FynBus, brugen af håndholdt samtaler vil altid blive fulgt op herfra – og så er du i den forbindelse anonym og fri for opgøret med chaufføren.

Verden på vrangen - 2. mar. 2015 - kl. 10:13 TV: Denne bilist skal du IKKE provokere

Nettets - hvis ikke værste, så i hvert fald formentlig sjoveste - vredesudbrud står den såkaldte 'snehader' imidlertid stadig for. Klippet med den vrede, berusede mand er blevet set næsten 700.000 gange på YouTube.

118 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere