Danmarks vildeste firmafest: 39.000 er inviteret

39.000 mennesker skal fragtes til samme fest med 500 busser og fire færger

Ingen grund til at se så mut ud, søde - du skal snart til GIGANTISK firmafest med 38.999 andre. Wuhuu! (Foto: Jonas Olufson)
Ingen grund til at se så mut ud, søde - du skal snart til GIGANTISK firmafest med 38.999 andre. Wuhuu! (Foto: Jonas Olufson)

Dansk Supermarked vil holde Danmarks største firmafest, når de inviterer alle medarbejdere til fest på én gang.

Der er i alt tale om 39.000 mennesker, der er blevet inviteret til firmafesten som tak for indsatsen.

Der er inviteret alle lige fra salgassistenten fra Netto i Nexø og lagermedarbjderen i Ishøj til frugt og grønt medarbejderen fra Føtex i Frederikshavn og slagtereleven fra Bilka i Esbjerg.

Samtlige medarbejdere i Dansk Supermarked Groups danske butikker vil modtage en invitation.

Rihanna smutter forbi bøgesloven til sommer. (Foto: AP) DK MusikNYT - 26. jan. 2016 - kl. 12:18 Her er årets Smukfest-hovednavne

500 busser og fire færger
Festen skal holdes søndag 5. juni 2016 på parkeringspladsen ved Dansk Supermarked Groups hovedkontor i Årslev ved Århus.

Parkeringspladsen bliver lavet om til en udendørs festsal, og festen har fået navnet DSLIVE.

500 busser og fire færger skal sørge for, at medarbejderne, der er spredt rundt i hele landet, alle kan samles i Årslev.

Derudover vil der være to scener med danske liveoptrædener, men Dansk Supermarked vil ikke afsløre overfor Ekstra Bladet, hvilke musikere der er tale om.

Nogle skal stadig på arbejde
Det er første gang, at Dansk Supermarked holder et sådan arrangement, men direktøren håber, at de kan samle så mange som muligt.

- Hver dag arbejder medarbejderne hver især hårdt for vores fælles mission om at være kundernes førstevalg. I den travle dagligdag er det af gode grunde kun et fåtal af vores 39.000 kolleger i Danmark, vi er sammen med.

- Det laver vi om på for en enkelt dag med DSLIVE, hvor vi virkelig får mulighed for at opleve, hvor stort et fællesskab vi alle er en del af. Samtidig får vi masser af fælles oplevelser med i bagagen, som vil binde vores virksomhed endnu tættere sammen på kryds og tværs og styrke samarbejdet fremover, siger Per Bank.

Se også: Danske Bank vil sprøjte dna fra hæveautomater på tyve

DSLIVE afholdes på grundlovsdag, fordi de fleste butikker i forvejen holder lukket. Dansk Supermarked forsikre dog om, at det kun er de butikker, der normalt holder lukket på Grundlovsdag, der vil holde lukket på festdagen.

Og dem der skal arbejde på Grundlovsdag, og dermed går glip af festen, melder sig, ifølge Dansk Supermarked, frivilligt.

85 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere