Danser hyldes på sociale medier: Moonwalker trods gadekampe

En mand trodser voldsomme uroligheder og demonstrationer mod politiet i Baltimore ved at danse rundt i gaderne. Nu hyldes han på Twitter

Her kan du se Dimitri Reeves fyre den af til Michael Jackson

Raceurolighederne i USA vil tilsyneladende ingen ende tage.

Nu er det så byen Baltimore i staten Maryland, der er blevet raseret, efter den sorte amerikaner Freddie Gray blev begravet mandag.

Hvorfor er en flaske gennem et vindue mere vigtigt end en persons liv og det faktum, at politiet brækker nakken på en mand, lyder det vredt fra J.C. Faulk. Krimi Fattige bliver behandlet som lort

Midt i alle optøjerne og ødelæggelserne har amerikaneren Dimitri Reeves fundet sin helt egen måde at udtrykke sin utilfredshed med med urolighederne.

Se også: Kendisser taler for ro og fred i Baltimore

Han får nu smilet frem på de sociale medier, da han kan opleves i flere videoer danse rundt i Baltimores gader til Michael Jackson-nummeret 'Beat It'.


Herover ses et tweet fra hovedpersonen selvI de to ovenstående tweets hyldes Dimitri Reeves

Det er blandt andet den amerikanske NBC-journalist Shomari Stone, der uploadede en video af den danse-glade amerikaner tirsdag morgen.

- Michael Jackson-spørgsmål. Alle spurgte, hvor musikken kom fra under protesten. Svar. Video, skriver journalisten på sin Twitter-profil.

112 - 29. apr. 2015 - kl. 09:06 Flaskekast og tåregas: Demonstranter trodser udgangsforbud i Baltimore

Det er formodentlig heller ikke helt tilfældigt, at Reeves har valgt at danse til sangen 'Beat It', der netop handler om unødig vold.

Den sorte amerikaner Freddie Gray døde den 19. april, efter han var blevet hårdhændet behandlet af politiet i byen Baltimore, hvilket resulterede i massive demonstrationer og ildkampe mod politiet. Efter Gray blev begravet mandag, eskalerede situationen yderligere.

Her begyndte demonstranter at plyndre butikker og sætte ild til bygninger. Den amerikanske delstat har anmodet de omkringliggende stater om hjælp til at stille med 5000 politibetjente for at få styr på demonstrationerne.

Samfund - 28. apr. 2015 - kl. 20:52 Søn kastede sten mod politiet: Her sætter mor ham på plads


En scene fra urolighederne i Baltimore: Her kan man se en ganske ung mand klædt i sort fra top til tå og klar til ballade - lige indtil hans mor dukker op og blander sig!

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere