Danseren Cassandra elsker sit modermærke

Den professionelle danser nægter at få foretaget kosmetiske operationer for at fjerne hendes markante modermærke på højre kind

Cassandra Naud er glad for sit modermærke, som hun mener, gør hende unik. (Foto: Tio Von Hale/Hotspot Media).
Cassandra Naud er glad for sit modermærke, som hun mener, gør hende unik. (Foto: Tio Von Hale/Hotspot Media).

Selvom hun blev mobbet igennem skoletiden har den 22-årige, professionelle danser Cassandra Naud fra Canada aldrig overvejet at få fjernet det store modermærke, som pryder hendes højre kind.

Cassandra Naud mener nemlig, at modermærket er med til at gøre hende helt unik og mindeværdig i hendes branche som danser. Det skriver Daily Mail.

Halvdelen af seksårige Zhao Xinruis krop er nu dækket af pels. (Foto: All Over) Verden på vrangen Målløse læger: Seksårig får pels

Da Cassandra Naud blev født, fik hendes forældre tilbuddet om at få fjernet det markante modermærke på datterens ansigt. Men de takkede nej af frygt for, at det ville resultere i voldsomme ar i ansigtet. Og Cassandra Naud er glad for forældrenes beslutning:

- Da mit modermærke går gennem flere lag hud, ville en plastikoperation være den eneste mulighed for at fjerne det. Lægerne gav mine forældre tilbuddet, men advarede dem om, at der ville komme voldsomme ar, eller at det ville resultere i, at jeg kunne få et dovent øje, siger Cassandra Naud.

Modermærker udvikler sig i stigende grad til kræft i Storbrittanien. (Foto: Lærke Posselt) Samfund Flere får modermærkekræft i Storbritannien

Hun er vant til at få opmærksomhed med sin flotte dansekrop og sit smukke smil, og modermærket skaber naturligvis også en del nysgerrighed fra fremmede:

- Folk henvender sig til mig på gaden og spørger til det. Jeg er ikke bange for spørgsmålene, for det er naturligt at være nysgerrig. Det er dækket af hår, hvilket gør det svært at skjule, men jeg er ærlig talt ligeglad. Jeg ved, at nogle folk har ondt af mig, men jeg er tilfreds med mit udseende, siger Cassandra Naud.

En tumor gav lille Connie den helt perfekte lille 'klovnenæse', som imidlertid var et stort problem (Foto: SWNS) Sundhed Pige med 'klovne-næse' opereret

I skoletiden havde hun dog knap så meget selvtillid, da modermærket ofte gav anledning til drillerier fra klassekammeraterne:

- Deres onde bemærkninger var svære at håndtere, og jeg skulle ofte kæmpe for at holde tårerne tilbage. Jeg følte mig grim, også selvom det kun var i et kort øjeblik, og jeg var rædselsslagen for, hvordan jeg ville blive behandlet, når jeg kom i gymnasiet, siger hun.

I dag arbejder hun som professionel danser i Los Angeles og har blandt andet medvirket i musicalen 'Cabaret' og på børne tv-kanalen Nickelodeon.

57 kommentarer
Vis kommentarer