Dansk ægtepar vinder 18 millioner kroner: - Det er en ny begyndelse

Den store milliongevinst falder på et tørt sted for ægteparret fra Halsnæs, der begge er førtidspensionister

Foto: Sanna Liimatainen.
Foto: Sanna Liimatainen.

Et dansk ægtepar i 60'erne fik i den grad vendt op og ned på deres liv i fredags, da de vandt andenpræmien i Eurojackpot på intet mindre end 18.482.286 kroner.

Parret fra Halsnæs Kommune, der begge har været førtidspensionister i flere år, har spillet med siden spillets begyndelse, men de havde bestemt ikke regnet med, at de en dag skulle blive de glade vindere.

- Jeg troede ikke mine egne øjne og måtte kalde på min kone. Da det gik op for hende, at vi havde vundet, tabte hun fuldstændig mælet, og tårerne begyndte at trille, fortæller manden, der ønsker at være anonym, i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

De vandt rigtig mange penge. Siden gik det ikke så godt... Samfund Her er Lotto-millionærernes lorteliv

De skyndte sig straks at køre til Kvickly i Frederiksværk, hvor de havde købt lotto-kuponen. Her fik de et bevis for, at de havde vundet, og det sørgede de for at gemme langt væk under en bunke papirer, før de mandag morgen kunne møde op i banken og få deres gevinst indløst. Indtil videre har de fået et forskud på 200.000 kroner, og de nyder allerede godt af pengene.

- Igennem så mange år har vi spinket og sparet for bare at kunne få lov til at blive i vores hus. Vi blev begge førtidspensionister - blandt andet på grund af en fejloperation og en masse forskellige sygdomme, og det har været nogle hårde år. Det her er simpelthen en ny begyndelse, og vi har ingen tid at spilde, understreger han over for Danske Spil og fortsætter:

- Lige nu holder jeg foran INVITA, som forhåbentlig kan finde os et nyt badeværelse, jeg har allerede været i kontakt med Svane Køkkener. Så snart jeg er færdig her, skal jeg ud og hente den BMW, som jeg var ude at se i går. Jeg har altid ønsket mig en lækker bil, og jeg har bestilt den med hele svineriet.

Henze-systemet går ud på at finde nogle af markedets mest sikre odds. Beløbet, du better for, vil blive større og større i takt med, at du vinder på flere bets. Foto: Claus Bonnerup Forbrug Forvandler 100 kr. til en million: Henriks system slår lotto og skrabespil

Parret har til sammen seks børn, 11 børnebørn, to oldebørn og et plejebarn, som heller ikke bliver snydt for at få andel i gevinsten.

- Jeg har altid sagt, at hvis der var en 50’er tilbage at arve efter min død, så var det fordi, jeg havde talt forkert. Nu er sagen en helt anden, og det er bare så skønt at vide, at vi kan være noget for familien igen. Jeg må indrømme, at der de sidste par år ikke har været så meget overskud. Men det er der nu.

140 kommentarer
Vis kommentarer