Dansk babe vil indtage filmverdenen

Sabrina Ziyada har arbejdet som model i mange år, men den store drøm er skuespil. Se Sabrina fyre den af som fitnessbabe her

Se Sabrina fyre den af som fitnessbabe her (Video: Peter Steenberg)

Hun har arbejdet som model i mange år, men halvt danske, halvt egyptiske Sabrina Ziyada drømmer om en fremtid i filmverdenen.

- Jeg brænder for skuespillet, og jeg ser det som en stor udfordring, fortæller den smukke model til Ekstra Bladet, når snakken falder på fremtiden.

Sabrina Ziyada brød igennem som model og har tilbragt meget tid i udlandet deriblandt London - en modeltid, der bød på mange fede oplevelser, fortællet den spirrende skuespillerinde.

I klippet oven for, kan du se Sabrina fyre den af i træningscenteret med hendes faste træningsrutine

Se også: Reality-babe sparer kun på tøjet

Har spillet sammen med Hollywood-hug

- Det er jo lidt min blikfangsvideo, men det er min faste træningsrutine, siger Sabrina Ziyada om klippet over artiklen, der på sin blog og youtube kanal også kommer med tips til træning.

Sabrina er dog ikke helt uerfaren, når det kommer til skuespil.

Hun havde en lille rolle i den anmelderroste 'Rush' fra 2013, hvor hun spillede overfor superstjernen Chris Hemsworth.

- Jeg har boet og arbejdet som model, skuespiller og personlig træner i London de sidste 6 år. Jeg regner med at blive i Danmark i længere tid denne gang, så derfor vil jeg gerne fokusere mere på min skuespiller karriere i skønne lille Danmark, modeljobs har jeg masser af.

28 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere