Dansk imam efter Orlando-massakre: Lægen kan kurere homoseksualitet

Hvidovre-imam fordømmer weekendens masseskyderi i Orlando, men kalder også homoseksualitet en sygdom, der kan kureres af læger

Muhammed Zakaria Khan, der er formand for Nusrat Djahan Moskéen i Hvidovre, mener, at homoseksualitet er en sygdom, der kan kureres af lægen. (Foto: Peter Mydske)
Muhammed Zakaria Khan, der er formand for Nusrat Djahan Moskéen i Hvidovre, mener, at homoseksualitet er en sygdom, der kan kureres af lægen. (Foto: Peter Mydske)

Homoseksualitet er en sygdom, som kun en læge kan kurere.

Sådan lyder det fra Muhammed Zakaria Khan, der er imam og formand for Nusrat Djahan Moskéen i Hvidovre. Han har talt med Jyllands Posten oven på weekendens masseskyderi på en homo-natklub i Orlando, Florida, hvor 49 personer mistede livet.

Over for Ekstra Bladet slår Hvidovre-imamen fast, at massedrabet ikke er foreneligt med islam, og han fordømmer skyderiet på det kraftigste.

- Vi har ikke ret til straffe nogle, heller ikke selv om de er homoseksuelle. Men homoseksuelt er ikke tilladt i nogen religion. Det er totalt unaturligt og en sygdom, da Gud har skabt en mand og en kvinde. Hvis alle mænd og kvinder er homoseksuelle vil menneskeheden uddø, siger Muhammed Zakaria Khan til Ekstra Bladet.

- Når du kalder det en sygdom, er det så en sygdom, der kan kureres?

- Hvis man er homoseksuel, skal man gå til lægen, der kan hjælpe dig, siger imamen.

- Du mener, at lægen kan kurere ens homoseksualitet?

- Det kan lægen helt sikkert. Lægen ved, hvad man skal gøre, og det jeg ved er, at det er en sygdom, der kan kureres, siger Muhammed Zakaria Khan.

Josue Medina Vásquez (t.v) mistede nær ven i weekendens masseskyderi. (Foto: Facebook & Rumle Skafte Terror Søren Papes kæreste i chok: Mistede nær ven under natklubmassakre - Jeg føler mig berørt, fordi det er min identitet, der på mange måder er kernen i en muligvis polariseret debat, siger Fahad Saeed. Foto: Mogens Flindt. Terror Homoseksuel muslim: Jeg krydsede fingre for, at massemorderen ikke var muslim

Josue Medina Vásquez (t.v) mistede nær ven i weekendens masseskyderi. (Foto: Facebook & Rumle Skafte Terror Søren Papes kæreste i chok: Mistede nær ven under natklubmassakre

Velkomne i moskéen
Selvom imamen mener, at homoseksualitet er en sygdom, er man stadig velkommen til at besøge Nusrat Djaham-moskéen i Hvidovre.

- Moskéen er Guds hus. Vi er mennesker, så vi kan ikke stoppe nogen i at bruge moskéen, forklarer Muhammed Zakaria Khan.

- Har du selv noget imod at tale med eller rådgive homoseksuelle?

- Nej, nej, nej. Vi kan tale med dem og lære dem, hvad der står i koranen. Det er vores opgave at vise dem den forkerte vej og den rigtige. Hvis en homoseksuel kommer til mig, vil jeg sætte mig ned og tale og diskutere med ham. Det har jeg intet problem med, siger han.

- Du siger, at homoseksualitet er en sygdom og ikke er tilladt i nogen religion. Hvad vil straffen være, hvis man fortsætter med at være sammen med sit eget køn. Kommer man ikke i himlen i så fald? 

- Det er udelukkende op til Gud, hvem der kommer i paradis, og hvem der kommer i helvede. Det kan mennesket ikke bestemme eller vurdere, afslutter Hvidovre-imamen.
 

Omar Mateen skød og dræbte angiveligt 49 personer natten til søndag. (Foto: AP)
Omar Mateen skød og dræbte angiveligt 49 personer natten til søndag. (Foto: AP)

Omar Mateen havde våbentilladelse gennem sit arbejde som sikkerhedsvagt (Foto: Myspace.com). Terror Nye detaljer: Politiet forhandlede med massemorder

Søren Pape Poulsen, Mogens Jensen, Uffe Elbæk og Simon Emil Ammitzbøll er alle homoseksuelle politikere. De mener ikke, at homoseksuelle skal leve i frygt, efter weekendens angreb på en natklub for homoseksuelle i Orlando. Dansk politik Efter Orlando-massakre: Sådan reagerer danske homo-politikere

Søndag mistede 49 mennesker livet i Orlando, Florida i et masseskyderi.

506 kommentarer
Vis kommentarer