Dansk mand: Derfor har jeg dyresex

Fødevareminister Dan Jørgensen vil forbyde retten til dyresex. Det vil, hvis lovforslaget vedtages, gøre Henrik til kriminel. Han dyrker nemlig sex med dyr. Se interviewet, hvori han fortæller om livet som zoofil

Følg Samfund

Det affødte en livlig debat mellem eksperter, politikere og meningsdannere, da fødevareministeren Dan Jørgensen i oktober meldte ud, at han vil forbyde dyresex - men hvad siger de mennesker, der vil blive ramt af sådan et forbud?

En af dem er Henrik, der har haft sex med flere hunde.

- Jeg synes, det er helt forrykt. Det er fair nok, at man får en straf for det, hvis man forgriber sig på et dyr, og det tager skade. Det støtter jeg fuldt ud. Men man skal ikke straffes, hvis begge parter er enige om tingene, siger den ca. 20-årige studerende.

Henrik har sex med hunde: Drømmer om et fast forhold med en tæve

Og Henrik er ikke i tvivl om, at de hunde, han har dyrket sex med, har gjort det friviligt. Fordi de havde - og stadig har - lyst.

I indslaget herunder kan du høre ham fortælle om, hvorfor han mener, at han skal have lov til at dyrke sex med dyr.

Henrik: Derfor skal jeg have lov til at dyrke sex med dyr

Derfor står Henrik frem:

Det er ikke første gang, Ekstra Bladet fortæller om Henriks hang til dyresex. Grunden til, at han stiller op og forklarer om sin seksuelle afvigelse, er:

- Dyresex-historier har været meget fremme i medierne, særligt i forbindelse med og efter lovændringen, der gjorde det ulovligt at have sex med dyr.

- Ofte bliver zoofilister - mennesker, der tænder på og dyrker sex med dyr - fremstillet som forfærdelige, onde mennesker, der mishandler dyr. Det er vi ikke. Derfor skal min version fortælles.

- Jeg er tiltrukket både følelsesmæssigt og seksuelt af hunde. På samme måde som mennesker knytter bånd med venner, føler jeg, at jeg knytter bånd med dyret. Det kan så udvikle sig til et forhold, som så kan blive seksuelt.

Hør Henrik fortælle om sin seksualitet i indslaget i toppen af artiklen.

Henrik er ikke den unge mands rigtige navn, da han gerne vil holde sin identitet hemmelig af frygt for negative reaktioner på hans seksualitet. Af samme grund er hans stemme i TV-indslagene forvrænget.

- Jeg føler mig lidt som en homoseksuel i 1940’erne. Samfundet ser ned på en og synes, det er forkert, selvom jeg ikke har nogle onde intentioner og kun gør det af kærlighed, fortæller han.

Henrik har kun delt sin hemmelighed med enkelte venner, men for nylig opdagede han, at nogle af de dem, han havde betroet sig til, har fortalt det videre på hans skole.

Det kan du høre ham fortælle her.

Derfor bringer vi Henriks historie:

Fødevareminister Dan Jørgensen satte dyresex på dagsordenen i midten af oktober 2014, da han meldte ud, at han fremsatte et lovforslag om at kriminalisere dyresex. Det forslag er nu blevet til virkelighed - og siden 1. maj 2015 har det været forbudt at dyrke sex med dyr.

I forlængelse af det, ville vi på Ekstra Bladet gerne helt tæt på et af de mennesker, som lovændringen er rettet mod og får konsekvenser for.

Samtidig ville vi prøve at forstå, hvorfor nogle mennesker har - eller har ønske om at have - sex med dyr. Derudover ønskede vi at søge svar på, om begrundelsen for lovforslaget med, at 'dyrene forvoldes skade', holder - ifølge de zoofile selv.

Flere undersøgelser peger på, at mellem et og tre procent af befolkningen er zoofilister (mennesker der tænder på og/eller dyrker sex med dyr). Henrik er altså ikke alene.

Derfor er historien relevant, og derfor mener vi på Ekstra Bladet, at vi er nødt til at forholde os til det og give et indblik i denne ellers ret skjulte verden.

Vi har fået Henriks historie bekræftet ved gennemsyn af beskeder fra Henrik på sociale medier, vi har set pornografiske videoer med dyresex på hans computer, og vi har set hans profil på et dyresex-chatforum på internettet.

Henrik er et opdigtet navn. Hans sande identitet er redaktionen bekendt.

Vi skriver, at Henrik er cirka 20 år gammel. Hans sande alder er redaktionen bekendt.

Henrik kontaktede selv Ekstra Bladet, da Ekstra Bladets journalist søgte kilder til historien i et opslag på et dyresexforum.

Klokken 20.00 i aften kan du chatte med Henrik om dyresex på ekstrabladet.dk.

Du kan dog allerede nu stille ham dit spørgsmål:

I England er sex med dyr forbudt. Det fandt engelske Oliver Lown ud af, da han i sommer mistede muligheden for at bruge sin dyrelægeuddannelse i England, efter at han var blevet opdaget i at have sex med en hest og en hund. Se hans historie i indslaget herunder.

Fanget på video: Oliver havde sex med hest og hund

Oliver er til dyresex: Hunden kan jo bare sige nej

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind