Dansk milliardær efter Brexit: Fantastisk!

Rigmanden Lars Seier jubler over Storbritanniens EU-exit

Lars Seier Christensen er en glad mand, efter Brexit er blevet en realitet. Foto: Finn Frandsen/polfoto
Lars Seier Christensen er en glad mand, efter Brexit er blevet en realitet. Foto: Finn Frandsen/polfoto

Milliardæren Lars Seier Christensen, der er medejer af Saxo Bank, kan ikke få armene ned, efter det står fast, at Storbritannien er færdige med EU.

- Dette er fantastisk, og EU bliver simpelthen nødt til at lytte til de europæiske befolkninger nu, udbryder han på Facebook.

I samme ombæring har han netop skiftet sit coverbillede ud med et, hvor han står sammen med Lederen af Det Britiske Uafhængighedsparti (Ukip), Nigel Farage.

- Lad os ikke glemme, hvor meget vi skylder denne mand i dag! Utrættelig i sin kamp for friheden for sit land var det Nigel Farage, der ene mand tvang Cameron op i det hjørne, der førte til, at EU afstemningen blev nødvendig. Og i nat har han og friheden vundet! Tillykke, min ven! :-)

Samfund Euforisk jubel: Messerschmidt brød ud i skøn-sang

Politik Efter Brexit: Cameron går af

Overfor Børsen uddyber han sin jubel:

- Det er det bedste, der er sket for EU, for der har manglet en katalysator for forandringer. Det EU, som vi ser i dag, har jo intet at gøre med det, som vi stemte os ind i under ideen om frihandel og nedbrydning af handelsbarrierer, siger han til avisen.

Han satser på selv at skulle omkring en stemmeboks i Danmark inden for de kommende år og tage stilling til fortsatte europæiske samarbejde.

- Jeg håber og tror på, at vi inden for nogle år får mulighed for selv at stemme om det her. Jeg tror, det her er dødsstødet til EU, som vi kender det, og det skal vi være glade for. Det er kørt helt, helt i forkert retning de sidste mange år, siger Lars Seier.

32 kommentarer
Vis kommentarer