Dansk millionær søger butler - skal du have jobbet?

Et usædvanligt opslag på portalen jobindex.dk har fået stor opmærksomhed på de sociale medier. Du kan læse opslaget på billedet ovenfor

Jens Martin Skibsted er et meget kreativt menneske, der blandt andet har designet cykler. Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
Jens Martin Skibsted er et meget kreativt menneske, der blandt andet har designet cykler. Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
Følg Samfund

Er du god til styring af au pair, gartner, handy-man og håndværkere, og har du en husholder, rengøringsassistent, oldfrue og vicevært gemt i dig, så er drømmejobbet her nu.

Den 49-årige designer og entreprenør Jens Martin Skibsted, der er barnebarn af Danfoss-grundlægger Mads Clausen, søger netop nu en husholder på fuld tid til familiens hus i Holte.

Det fremgår af et jobopslag på jobindex.

Se her om stillingen er noget for dig. Foto: Jobindex
Se her om stillingen er noget for dig. Foto: Jobindex
 

I jobopslaget fremgår det, at der er brug for flere forskellige kompetencer for at få hverdagen til at fungere for familien, der består af far og to børn på fire og syv år.

Fuldtidsjob
Jobbet beskrives som et anderledes fuldtidsjob, hvor man skal være god til at få hus, hjem og hverdag til at fungere optimalt.

Det er de færreste, der har råd til at hyre en butler eller kammertjener, og det noget anderledes jobopslag har da også fået stor opmærksomhed.

På Twitter undrer en bruger sig over, hvem der har brug for en person med alle disse kvalifikationer.

'Vi er nødt til at sætte topskatten markant op. Den stakkels 'familiefar' er tydeligvis blevet svært invalideret af sine penge, når han ikke magter en husholdning for tre personer, uden at have en fuldtidsansat 'house manager', en au pair plus det løse', skriver brugeren, mens en anden godt forstår Jens Martin Skibsted:

'Jeg tror, vi skal sætte pris på den skat, han allerede betaler. Hvis han droppede karrieren for selv at vaske tøj/gøre rent/købe ind osv., så ville der ryge nogle lærerstillinger. Der ville nok ryge én lærerstilling alene på den ejendomsskat, hans hus indbringer fællesskabet.'

'Fint' opslag
At opslaget er usædvanligt bakkes op af Jobindex.

Men direktør hos Jobindex Kaare Danielsen er uforstående over, at det har skabt en debat. Han kalder det et 'fint' opslag.

- Det er ikke usædvanligt, at nogen har folk til at hjælpe til i huset. Det har man haft i mange år. Men det usædvanlige er, at man søger den type medarbejder gennem os.

Huset, der skal bestyres, har en ejendomsværdi på 11 millioner kroner og har været vist frem i flere internationale boligmagasiner. Ifølge Boliga.dk er der ti værelser og en grund på 3000 kvadratmeter ned til en sø.

Jens Martin Skibsted skabte allerede som 28-årig cykelfirmaet Biomega og siden blandt andet designvirksomheden kiBiSi, der blev skabt i samarbejde med stjernearkitekten Bjarke Ingels.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Jens Martin Skibsted, men har fået oplyst, at han ikke ønsker at medvirke i en artikel.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind