Dansk Miss Universe-deltager advarer: Han bad om et billede af mine bryster

Danske Christina Mikkelsen er vendt hjem fra Miss Universe-konkurrencen på Filippinerne med ubehagelige oplevelser i bagagen

Christina Mikkelsen deltog søndag i Miss Universe-konkurrencen, men det var ikke en rar oplevelse, siger hun. Foto: AP
Christina Mikkelsen deltog søndag i Miss Universe-konkurrencen, men det var ikke en rar oplevelse, siger hun. Foto: AP

Den danske Miss Universe-deltager, Christina Mikkelsen, føler sig så dårligt behandlet af sin danske kontaktperson i Miss Universe, at hun nu advarer andre danske piger om at deltage i skønhedskonkurrencen.

Det fortæller hun i Go' Morgen Danmark.

Christina Mikkelsen er netop vendt hjem fra Filippinerne, hvor konkurrencen blev holdt. Under konkurrencen og optil fik hun en serie upassende beskeder.

Det er repræsentanten for firmaet 'Face of Denmark', som er det bureau, der sender danske piger af sted til Miss Universe, som har sendt beskederne. Christina Mikkelsen hævder, at national direktør i virksomheden, John Paul Hamilton de Voss, både har sendt en række upassende, men også 'ubehagelige' beskeder til hende.

- Allerede i starten, da jeg har vundet i Danmark, begynder han at tale dårligt om de andre deltagere. Og der begynder han at skrive til mig på en meget underlig måde. Den ene dag skriver han: 'Du er så smuk. Du vinder det hele'. Den anden dag skriver han: 'Du har ikke en chance i Miss Universe, fortæller Christina Mikkelsen i Go' Morgen Danmark.

Se også: Se også: Mand går catwalk i trusser og stiletter: Nu får han nettet til at eksplodere

Bad mig smide 8 kilo
Senere begyndte beskederne også at omhandle hendes vægt og billeder af hende i en bikini, lyder det.

I en af beskederne skriver John Paul Hamilton de Voss, at Christina Mikkelsen burde tabe otte kilo inden konkurrencen. Også selv om kvinden på 174 centimeter kun vejer 54 kilo.

- Det var 14 dage, inden jeg skulle rejse. Hvis jeg skulle tabe mig så meget, så skulle jeg kaste op, når jeg havde spist. Jeg ville jo komme ned på 46 kilo, fortæller Christina Mikkelsen.


Franske Iris Mittenaere vandt Miss Universe i søndags. (Video: AP)

På et andet tidspunkt bliver hun bedt om at sende et billede af sig selv i bikini. Og personen, der skulle skaffe hende flybilletten, bad om et billede af hendes bryster.

- Det hele var meget ubehageligt, siger Christina Mikkelsen i Go' Morgen Danmark.

Skrev til mor
John Paul Hamilton de Voss har også været i dialog med Christina Mikkelsens mor. Hun har fået besked om, at hun er mor til en 'forkælet møgunge'.

- Du har skabt et monster, skriver han blandt andet ifølge Go' Morgen Danmark.

Ejer og direktør for Face of Denmark, Anders Hamilton de Voss, siger til Go' Morgen Danmark, at John Paul Hamilton de Voss ikke har været ansat i firmaet siden maj. De to er gift.

- Denne uenighed er udelukkende mellem John Paul og Christina og omfatter ikke det nuværende og fremtidige lederskab, skriver Anders Hamilton de Voss i en mail til Go' morgen Danmark.

79 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere