Annonce:
Annonce:

Dansk pizza er kåret som Nordeuropas bedste

Det er åbenbart ikke kun italienerne, der kan lave pizzaer

Foto: Pressefoto.
Foto: Pressefoto.
Annonce:
Følg Samfund

Italienerne er berømte for pizzaen.

Det er her, de fleste tager hen, hvis de ønsker at sætte tænderne i den originale version af den populære spise.

Men nu viser det sig, at du slet ikke behøver at rejse til Italien for at smage en af verdens bedste pizzaer. Organisationen 50 Top Pizza, der kårer de bedste pizzaer i verden, har netop offentliggjort, hvem der er indehaver af dette års bedste pizzaer.

Og her har den danske restaurant Bæst på Nørrebro i København vundet prisen 'Best Pizzeria in Nord Europa'. Det skriver de på deres Facebookside.

- Vi fandt ud af det ved, at jeg blev kontaktet af dem, der står bag. De sendte mig en besked om det og ønskede mig tillykke. Det er en stor anerkendelse, og vi er rigtig glade for det, fortæller ejeren af Bæst Christian Puglisi til Ekstra Bladet.

Annonce:

Ifølge magasinet Fine Dining Lovers består juryen af 100 pizza-eksperter. Hvert år udnævner de den bedste pizza på fem kontinenter.

Prisen kommer fra Italien, og man hylder restauranter, der bruger bøffelmozzarella, og derfor er det lidt specielt, at Bæst er løbet med sejren. De laver nemlig deres egen mozzarella.

- Vi laver jo selv vores mozzarella, og det burde jo allerede få os til at starte en smule i bakgear i forhold til deres liste. Der er jo pizzaer alle steder i hele verden, så der er jo rigtig mange, der gør det rigtig godt. Vi er meget stolte, understreger Christian Puglisi over for Ekstra Bladet.

Har du et tip til, hvordan man selv laver en god pizza?
- Der vil jeg starte med at sige, at man skal tage ud at spise. Man kan godt lave en god pizza derhjemme, men det har intet at gøre med den måde, vi gør det på, siger Christian Puglisi og fortsætter:

Annonce:

- Det er svært at komme med et tip om, at man skal bage den i en varm ovn, når ens hjemmeovn maks kan nå 250 grader. Men som udgangspunkt skal man starte med gode råvarer. Vælg en god, økologisk mel. Så er man med et stykke ad vejen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: