Dansk rigmand efter Trump-aflysning: Vores politikere er provinsielle klaphatte

Lars Seier er ikke imponeret af de danske politikeres håndtering af Trumps ønske om at købe Grønland

Lars Seier er skuffet. Foto: Jacob Ehrbahn/POLFOTO
Lars Seier er skuffet. Foto: Jacob Ehrbahn/POLFOTO

Efter at nyheden om præsident Trumps aflyste statsbesøg har ramt Danmark, har rigmanden Lars Seier i kontante vendinger givet sin mening til kende om de danske politikeres rolle i sagen.

I et opslag på Facebook skriver han blandt andet, at han egentlig godt forstår præsidenten, og kalder samtidig de danske politikere for 'en flok provinsielle klaphatte.'

Lars Seier deltog også i tirsdagens udgave af radioprogrammet P1 Debat, hvor et eventuelt salg af Grønland blev diskuteret.

Her argumenterede han for, at det ikke gav mening at afvise snakken om et salg, før man i det mindste havde havde gennemtænkt og diskuteret, hvilke fordele og ulemper det kunne kaste af sig.

Lars Seier sagde desuden, at han mente, at det på lang sigt kunne være mere givende for grønlænderne selv, hvis amerikanerne fik mulighed for at hjælpe dem med at udvinde deres mange natur-ressourcer.

En opgave, som Danmark ikke har formået at løfte.

Foto: Mikkel Tariq Khan Samfund Lars Seier: Sælg Grønland

Der arbejdes hårdt oven på præsident Trumps aflysning, vurderer en USA-kender. Foto: Jonathan Ernst/Ritzau Scanpix Samfund Ekspert: Dybt problematisk for Danmark

570 kommentarer
Vis kommentarer