Dansk stand-up komiker efterlyser søster på Facebook

Komikeren Heino Hansen har ikke set sin søster siden 2008. Derfor har han lagt en efterlysning op, som indtil videre er nået ud til over 1 million danskere

Heino Hansen efterlyser sin søster på Facebook med dette billede, hvor han står med de billetter, han vil videregive til hende. (Foto: Privat)
Heino Hansen efterlyser sin søster på Facebook med dette billede, hvor han står med de billetter, han vil videregive til hende. (Foto: Privat)

Mange danskere kender Heino Hansen gennem hans værtstjanser for radiostationen The Voice og flere forskellige stand-up shows. Til april opnår den 30-årige komiker endnu en milepæl i sin karriere, når han er finalist til DM i stand-up.

Dette øjeblik vil han meget gerne dele med sin søster Heidi, som i sin tid opfordrede ham til at prøve kræfter med stand-up, fordi hun ganske enkelt syntes, han var rigtig sjov.

Men Heino Hansen har ikke set Heidi siden 2008. Derfor lagde han søndag aften en efterlysning på Facebook, som indtil videre har fået over 11.000 likes, 617 kommentarer og mere end 16.000 delinger. Det betyder, at efterlysningen sammenlagt skulle være fået ud til en million danskere på Facebook, fortæller Heino Hansen Ekstra Bladet.

Til min søster Heidi:Nu har vi ikke set hinanden siden 2008. Jeg ved ikke, hvor jeg kan få kontakt til dig, så nu prø...

Posted by Heino Hansen on 29. marts 2015

I efterlysningen skriver han blandt andet:

'Jeg er gået videre til Finalen i DM i stand-up, som afholdes på Bremen i København fredag d. 10/4-15. Det var din idé, at jeg skulle starte til stand-up, og det ville betyde alt i verden for mig, hvis du sidder i salen den aften. Jeg har købt 2 billetter til dig, som jeg håber du vil tage imod. Jeg kan ligge dem i indgangen til dig. Hvis du vil tage imod dem skal jeg vide det senest 6/4 på heino.hansen@sbsdiscovery.dk. Jeg savner dig, og jeg savner at være din lillebror. Håber at du ser dette opslag.'

Dans med de kendte - 8. mar. 2015 - kl. 12:51 TV: Komiker-Konge taler ud

Heino Hansen har ikke selv et entydigt bud på, hvorfor kontakten til søsteren gled ud i sandet for syv år siden:

- Der har ikke været noget uvenskab mellem os, men hun havde en svær periode i sit liv dengang. Derfor mistede både familie og venner kontakten til hende. Man tænker på, om man kunne have gjort noget anderledes, eller om der er ting i familien, jeg ikke kender til, siger Heino Hansen til Ekstra Bladet.

Dansk politik - 19. mar. 2015 - kl. 19:43 Komiker vil i Folketinget: Luk folkekirken

Mange af dem som har kommenteret efterlysningen på Facebook spørger, hvorfor han ikke har delt et billede af hende. Men det har Heino Hansen en særlig grund til:

- Hvis hun nu af en eller anden grund skulle have skiftet navn og bor et sted med tre børn, har hun måske slet ikke lyst til at blive fundet. Derfor har jeg skånet hende fra at dele et billede, siger han og tilføjer, at han også har ledt efter hende gennem folkeregisteret.

Se også: Dansk komiker udsat for sexchikane på scenen

Heino Hansen og søsteren, som er syv år ældre end ham, havde et tæt forhold indtil 2008. Om dette forhold kan genoprettes, ved han ikke, men mindre kan også gøre det:

- Man skal ha' lov til at få fri fra sin familie, hvis man ønsker det. Men jeg kunne bare godt tænke mig en melding fra hende. Hvis bare hun ville dukke op til DM-finalen, og jeg vidste, at hun sad i salen, ville det give dynamit til mit hoved, siger han.

De mange henvendelser fra Facebook-brugerne har rørt Heino Hansen, der slet ikke havde regnet med, at efterlysningen ville nå ud til så mange:

- Jeg fik blandt andet en besked fra én, der også havde mistet kontakten til sin søster. De havde nu fundet hinanden igen, og hun sendte mig billeder, hvor de stod og krammede. Der kneb jeg sgu lige en tåre, siger han.

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere