Annonce:
Annonce:

Dansk storcenter tager ingen chancer: Udstyrer 'rigtige' klovne med navneskilt

City 2 har set sig nødsaget til at udstyre deres center-klovne med navneskilte, så centervagterne kan handle hurtigt, hvis der skulle dukke 'uaftoriserede' skræmme-klovne op

City 2 gør en særlig indsats for at undgå ubudne skræmme-klovne i centret. Karsten er til gengæld godkendt.
Annonce:
Følg Samfund

I løbet af de seneste par uger har vi hørt om uhyggelige klovne, der skræmmer tilfælde mennesker fra vid og sans i både USA, England, Sverige og Norge.

På det seneste har fænomenet også spredt sig til Danmark, og det harmonerer rigtig skidt med det cirkus-tema, City 2 i Høje Taastrup i lang tid har haft planlagt for efterårsferien.

Heri indgår nemlig almindelige, 'gode' klovne, men ledelsen frygter, at de såkaldte skræmme-klovne kan finde på at udnytte anledningen og genere kunderne i centret.

Den har derfor set sig nødsaget til at sætte navneskilte på de klovne, som gerne må opholde sig i centret, så vagterne kan kende forskel.

Annonce:

- Den klovn, vi har til at optræde for vores kunder, har et City 2-skilt på, så vores vagter kan se, at det er en klovn, som er godkendt til at optræde i centret. Dermed kan vi sikre os, at der ikke kommer klovne udefra og laver ballade, fortæller Center Manager i City 2 Thomas Lüscher.

Politiet advarer mod klovnejagt

Skiltene er lavet, så centerets vagter hurtigt kan danne sig overblik over, hvilke klovne der er ude på ballade, og hvem City 2 selv har hyret ind til at underholde gæsterne i efterårsferien.

- Vores vagter er blevet informeret om, at de skal være ekstra opmærksomme på, at der ikke er klovne, der opholder sig i City 2, som ikke har ret til at være der, siger Thomas Lüscher.

Klovn med økse fik bilist til at køre galt

Ifølge center manageren har efterårsferiens underholdning været planlagt i over et halvt år, og det har ikke været muligt at ændre i programmet trods de seneste episoder med udklædte klovne verden over.

- Vi vil ikke lade os begrænse af de seneste begivenheder med bevæbnede klovne, så vi har ikke villet ændre i vores program, siger han.

Annonce:

De almindelige og uskyldige klovnerier er programsat til at løbe frem til den 23. oktober i City 2 i Høje Taastrup.

Hør mere om City 2's indsats mod ubudne klovne i klippet over artiklen

Er danskerne bange for klovne? Få svaret her.

En uhyggelig klovn forskrækkede Jakob i Holbæk - men det skulle 'den' aldrig have gjort. Hør, hvordan Jakob reagerede på klovnen, i klippet her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: